Επισκευές Φούρνων Κουζίνας & Μικροκυμάτων

Επισκευή κουζίνας

Η εταιρεία μας, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, αναλαμβάνει την επισκευή κουζίνας, φούρνου μικροκυμάτων και ηλεκτρικής κουζίνας και η διαδικασία που ακολουθούμε είναι απλή. Επικοινωνήστε μαζί μας, ενημερώστε μας για το πρόβλημα που προέκυψε και ένας από τους τεχνικούς μας θα σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές και θα προγραμματίσει το ραντεβού για την επισκευή που θα προκύψει.

Πιθανές βλάβες που μπορεί να παρουσιάσει η κουζίνα

Η κουζίνα σας, μετά από συνεχόμενη χρήση, είναι πιθανόν να παρουσιάσει διάφορες βλάβες. Οι πιο συχνές είναι οι εξής:

Προληπτικές ενέργειες πριν την επισκευή

Ένα σημαντικό βήμα θα ήταν το καλό καθάρισμα της κουζίνας. Μια καλή κίνηση είναι να σκουπίζετε τον φούρνο σας μετά το μαγείρεμα ώστε να απομακρύνετε πιο εύκολα τα «φρέσκα» λίπη. Επίσης, προσθέστε μια μικρή ποσότητα απορρυπαντικού πιάτων σε ένα πανί και τρίψτε καλά. Σημαντικό είναι ακόμη να μην αφήνετε τους λεκέδες να ψήνονται ξανά και ξανά, γιατί η πλύση τους θα γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Κατασκευαστές κουζίνας που αναλαμβάνουμε

Η Action Service αναλαμβάνει την επισκευή φούρνων και κουζίνας AEG, Siemens, Miele, Bosch και άλλων. Οτιδήποτε κι αν προκύψει στην κουζίνα σας, σε όποιον κατασκευαστή κι αν ανήκει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να λάβετε τις απαραίτητες συμβουλές.

Κόστος

Το κόστος επισκευής των κουζινών εξαρτάται πάντα από τη βλάβη που προκύπτει αλλά και το είδος της συσκευής. Η τιμή για την επισκευή μια ηλεκτρικής κουζίνας και ενός φούρνου μικροκυμάτων διαφέρει. Επικοινωνήστε με έναν από τους τεχνικούς μας και αναφέρετε το πρόβλημα σας, ώστε να σας συμβουλεύσει και να καθορίσει την τιμή, ανάλογα με τη βλάβη που προκύπτει.

Περιοχές που εξυπηρετούμε

Η εταιρεία μας εξυπηρετεί ένα μεγάλο αριθμό περιοχών σε όλη την Ελλάδα και βρίσκεται σίγουρα δίπλα σου, σε κάθε σημείο που θα χρειαστείς την ανάλογη επισκευή για τις συσκευή σου. Οι περιοχές που εξυπηρετούμε σε όλη την επικράτεια είναι οι εξής:

Άγιος Νικόλαος Κρήτης, Αγρίνιο, Αττική, Αίγιο, Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Αλεξανδρούπολη, Αμφιάλη, Αργολίδα, Άργος, Αριδαία, Άρτα, Αταλάντη, Βέροια, Βόλος, Γιαννιτσά, Γρεβενά, Διδυμότειχο, Δράμα, Έδεσσα, Ελευσίνα, Ζάκυνθος, Ηγουμενίτσα, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Θήβα, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Καστοριά, Κατερίνη, Κερατσίνι, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κιάτο, Κιλκίς, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθος, Κρανίδι, Κως, Λαμία, Λάρισα, Λεωνίδιο, Λιβαδειά, Μεσολόγγι, Μήλος, Μυτιλήνη, Νάξος, Νάουσα, Ναύπακτος, Νέα Μάκρη, Νέα Πέραμος, Νεάπολη Λακωνίας, Νεμέα, Ξάνθη, Ορεστιάδα, Πάτρα, Πρέβεζα, Πτολεμαΐδα, Πύργος, Ραφήνα, Ρέθυμνο, Ρόδος, Σέρρες, Σπάρτη, Σύρος, Τήνος, Τρίκαλα, Τρίπολη, Χαλκίδα, Χανιά και Χίος.