Οικιακές Συσκευές

Επισκευές οικιακών συσκευών

Πόσες φορές σας έχει συμβεί να χαλάσει ή να μην ανταποκρίνεται μια οικιακή συσκευή, τη στιγμή που τη χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ; Γνωρίζουμε πόσο εκνευριστικό είναι να συμβαίνουν τέτοιες βλάβες στην καθημερινότητα, αλλά καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε πως τέτοια προβλήματα, είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα.

Αντί λοιπόν να εκνευρίζεστε ή να νιώθετε αβοήθητοι, υπάρχει μια πολύ πιο αξιόπιστη, άμεση και συμφέρουσα λύση! Αυτή δεν είναι άλλη από την επισκευή οικιακών συσκευών που προσφέρει η Action Service!

Η όλη διαδικασία για την επισκευή, είναι απλή. Εσείς μας καλείτε, κλείνετε το ραντεβού σας και ένας εξειδικευμένος τεχνικός αναλαμβάνει το service της συσκευής σας. Φυσικά, ενημερώνεστε πρώτα απ’ όλα για το τι πρόβλημα υπάρχει στη συσκευή και μετά εμείς αναλαμβάνουμε να το λύσουμε άμεσα και εύκολα.

Η όλη διαδικασία είναι όχι μόνο απλή και γρήγορη, αλλά μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, καθώς οι τεχνικοί μας διαθέτουν εξειδίκευση στην επισκευή όλων των επώνυμων συσκευών και θα κάνουν την αποκατάσταση κάθε είδους βλάβης, μια άνετη και γρήγορη διαδικασία!

Ποιες είναι οι οικιακές συσκευές

Το σέρβις για εμάς, αποτελεί μια διαδικασία που αγαπάμε πολύ και της αφιερώνουμε τον κατάλληλο χρόνο, για το τέλειο αποτέλεσμα. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε service για ψυγεία, καταψύκτες, πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, στεγνωτήρια, φούρνοι, κουζίνες, μικροσυσκευές, αλλά ακόμα και στο σέρβις εντοιχισμένων κ.α.

Κατασκευαστές που αναλαμβάνουμε

Μέσα στα τόσα χρόνια εμπειρίας και πολυετούς μας πείρας, πλέον είμαστε σε θέση να αναλαμβάνουμε την επισκευή πολλών προϊόντων και κατασκευαστών, όπως:

Κόστος

Το κόστος της επισκευής εξαρτάται πάντα από το μέγεθος της βλάβης, αλλά και από το είδος της συσκευής. Ένας εξειδικευμένος μας τεχνικός θα σας ενημερώσει αναλυτικά για όλα τα ζητήματα που αφορούν την επισκευή, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο καθορίζεται η τιμή.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μας καλέσετε και να μας πείτε ποια είναι η οικιακή συσκευή και το brand που επιθυμείτε να αποκαταστήσουμε και τα υπόλοιπα, τα αναλαμβάνουμε εμείς!

Περιοχές που εξυπηρετούμε

Η Action Service έχει πανελλαδική παρουσία. Καλύπτει ένα μεγάλο εύρος περιοχών σε όλη την Ελλάδα. Επικοινώνησε μαζί μας και λάβε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την άμεση εξυπηρέτησή σου στην περιοχή που βρίσκεσαι!

Κλείσε σήμερα το ραντεβού σου και άφησε τις επισκευές των οικιακών συσκευών, στους πραγματικούς experts! Γιατί ότι χαλάει, σίγουρα μπορεί να επιδιορθωθεί από την Action Service!