Επισκευή Φωτογραφικών Μηχανών

Επισκευή Φωτογραφικών Μηχανών CANON Από Έμπειρους Τεχνικούς

Η Action Service αναλαμβάνει με απόλυτη συνέπεια και μεράκι όλες τις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών και ξεχωρίζει στο χώρο για την αξιοπιστία και την εμπειρία της, που πλέον μετράει πάνω από 27 χρόνια.

Μέσα σε μια πληθώρα υπηρεσιών, αναλαμβάνουμε και την επισκευή φωτογραφικών μηχανών.

Το τμήμα του service φωτογραφικής μηχανής περιλαμβάνει παροχές όπως αναβάθμιση και επισκευή φωτογραφικών μηχανών, καμερών video (επαγγελματικών και απλών για ερασιτέχνες),φωτογραφικών εκτυπωτών κ.α.

Οι πιο πιθανές βλάβες φωτογραφικών μηχανών

  • Δεν ανοίγει η φωτογραφική: Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δείτε εδώ είναι το αν η φωτογραφική σας μηχανή έχει μπαταρία. Αν η μπαταρία έχει εξαντληθεί τότε αυτός είναι και ο μόνος λόγος που δεν ενεργοποιείται η συσκευή. Αν μετά τη φόρτιση της μπαταρίας το θέμα επιμένει, καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με τεχνικό.
  • Δεν ανάβει η οθόνη ή δεν είναι ευδιάκριτα τα χρώματα: Εδώ προκύπτει ένα ζήτημα φωτεινότητας. Ελέγξτε τη φωτεινότητα που ίσως χρειάζεται να ανέβει ή προσπαθήστε να δείτε την οθόνη κάτω από ένα σκίαστρο. Αν και με αυτό τον τρόπο εξακολουθεί να μην φαίνεται κάτι, τότε ίσως η οθόνη έχει καεί και χρειάζεται αντικατάσταση.
  • Η φωτογραφική δεν αποθηκεύει τις φωτογραφίες: Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να μην έχει μπει σωστά η extra κάρτα μνήμης ή μπορεί να έχει ήδη καλυφθεί από προηγούμενο υλικό.
  • Δεν βγάζει φωτογραφίες με ευκρίνεια ή δεν βγάζει καθόλου φωτογραφίες: Συνήθως εδώ το πρόβλημα έγκειται στον φακό. Προσπαθήστε με προσοχή να εστιάσετε στο σημείο που φωτογραφίζετε ή ελέγξτε τον φακό για τυχόν γρατζουνιές ή χτυπήματα.

Για κάθε επισκευή της φωτογραφικής ή της κάμεράς σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στα τηλέφωνά μας ή κλείνοντας online το ραντεβού σας. Προσφέρουμε 99% ποσοστό επισκευών χωρίς recall και 92% σε επισκευές εντός 7 ημερών!

Η Action Service έχει μια μεγάλη παρουσία σε πολλά σημεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πανελλαδικά, με πολύ θετικά, αποδεδειγμένα και αξιόπιστα αποτελέσματα!