Επισκευές Ψυγείων & Καταψυκτών

Η επισκευή του ψυγείου σας είναι για μας ένα μεγάλο «στοίχημα». Αναλαμβάνουμε ψυγεία όπως Πίτσος, Bosch, General Electric, LG, Whirpool, Samsung, Siemens και πολλά άλλα. Η διαδικασία για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα ενός ψυγείου, είναι απλή και γίνεται με την καλύτερη επαγγελματική προσέγγιση, από τους καλύτερους τεχνικούς του είδους. Στην συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνεται και η επισκευή καταψύκτη, με το καλύτερο service από τους ειδικούς μας.

Πιθανές βλάβες που παρουσιάζει ένα ψυγείο

Όταν ένα ψυγείο σταματά να λειτουργεί ή παρουσιάζει θέματα στην ψύξη, σημαίνει πως εν καιρώ θα παρουσιάσει ίσως και πιο σοβαρές βλάβες. Οι πιο συχνές από αυτές είναι οι εξής:

  • Το ψυγείο δεν παγώνει: Αυτή είναι μία από τις πιο συχνές περιπτώσεις. Σ ’αυτή την περίπτωση μπορεί να παρουσιάζεται κάποιο θέμα στο κύκλωμα ή την ασφάλεια. Αν το ψυγείο δουλεύει κανονικά αλλά δεν μπορεί να παγώσει τα προϊόντα, τότε θα πρέπει να αναζητήσουμε σε κάποιο άλλο πρόβλημα την αιτία.

  • Το ψυγείο κάνει ενοχλητικό θόρυβο: Εδώ μπορεί απλά να έχουμε μια λανθασμένη τοποθέτηση της συσκευής, η οποία και προκαλεί τον θόρυβο. Διαφορετικά, πρέπει να υπάρχει κάποια άλλη αιτία θορύβου, αν και εφόσον η συσκευή τοποθετήθηκε σωστά.

  • Πρόβλημα στον θερμοστάτη: Αυτό το πρόβλημα είναι εύκολο να το ανακαλύψει κάποιος, καθώς ο θερμοστάτης είναι εμφανής στο εσωτερικό της συσκευής. Αν λοιπόν τα τρόφιμα που έχετε στο ψυγείο χαλάνε πιο γρήγορα και δεν παγώνουν, τότε είναι καθαρό σημάδι πως η βλάβη χρήζει επισκευής.

Προληπτικές ενέργειες πριν την επίσκεψη στον τεχνικό

Η πιο σημαντική από αυτές τις ενέργειες είναι η απόψυξη στο ψυγείο σας. Πριν λοιπόν έρθει ο τεχνικός, καλό είναι να βγάλετε όλα τα τρόφιμα από το ψυγείο και να κάνετε μία απόψυξη, καθώς είναι απαραίτητη για κάθε συσκευή μετά από ένα διάστημα συνεχόμενης λειτουργίας. Έπειτα από αυτό, ο τεχνικός θα σας ενημερώσει για όλες τις επαγγελματικές ενέργειες που μπορούν να γίνουν και να αποκατασταθεί κάθε βλάβη που προέκυψε.

Κατασκευαστές που αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε

Οι κατασκευαστές ψυγείων που αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε είναι οι εξής:

Siemens, Πίτσος, Bosch, LG, Whirlpool & General Electric και όχι μόνο. 

Κόστος επισκευής

To κόστος της επισκευής ενός ψυγείου ή καταψύκτη, εξαρτάται και από το πόσο μικρή ή μεγάλη είναι η βλάβη. Ο τεχνικός που θα αναλάβει την επισκευή της συσκευής, θα χρειαστεί να ελέγξει και να επεξεργαστεί τη ζημιά και έπειτα θα σας ενημερώσει για τη συνολική τιμή του κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την επισκευή του ψυγείου σας. Δωρεάν μεταφορικά για την πρώτη επισκευή σας.