Επισκευή Οθονών

Η οθόνη του υπολογιστή σας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ποιότητα και την απόδοση της εργασίας σας. Οποιαδήποτε παραμόρφωση στην εικόνα όπως τα χρώματα ή την ευκρίνεια της οθόνης σας δεν θα επηρεάσει μόνο τη φυσιολογική ροή των εργασιών σας αλλά πολλές φορές θα καταστήσει αδύνατη την ολοκλήρωσή τους.

Σε περίπτωση βλάβης της οθόνης σας, μπορείτε να εμπιστευτείτε την Action Service και να είστε ήσυχοι ότι η επισκευή της είναι σε καλά χέρια. Η αποτελεσματική διαχείριση της βλάβης από την έμπειρη ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών μας, εξασφαλίζει ότι θα έχετε γρήγορα και εγγυημένα μια πλήρως λειτουργική οθόνη. Δείτε παρακάτω τις μάρκες που επισκευάζουμε:

Επισκευή οθονών Sharp

SONY

Επισκευή οθονών Sony

TESLA

Επισκευή οθονών Tesla

Επισκευή οθονών Telefunken

Κοινές βλάβες

1. Η εικόνα τρεμοπαίζει: Όταν η εικόνα της οθόνης σας τρεμοπαίζει μπορεί να οφείλεται σε κάτι πολύ απλό, όπως ένα καλώδιο που δεν εφαρμόζει καλά ή πρέπει να αντικατασταθεί λόγω φθoράς. Μία άλλη αιτία για το πρόβλημα είναι οι ρυθμίσεις της οθόνης σχετικά με τα Hertz που ορίζουν την ταχύτητα ανανέωσης της εικόνας. Μία αύξηση της ταχύτητας αν ο υπολογιστής και η οθόνη έχει τις ανάλογες προδιαγραφές, μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Αν όχι τότε πρέπει να συμβουλευτείτε κάποιον εξειδικευμένο τεχνικό.

2. Κακή ανάλυση: Ένα πρόβλημα στην ανάλυση μπορεί να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στην εμπειρία χρήσης της οθόνης σας, ειδικά αν οι απαιτήσεις σας είναι υψηλές όπως η αναπαραγωγή video ή το gaming. Ο πιο συχνός λόγος είναι η κάρτα γραφικών. Πιθανά να χρειάζεται επανεγκατάσταση στους drivers ή αντικατάσταση με νέα κάρτα γραφικών. Αν το πρόβλημα παραμένει, δοκιμάστε να συνδέσετε την οθόνη σε κάποιον άλλο υπολογιστή για να ελέγξετε αν το πρόβλημα προέρχεται από την οθόνη ή τον υπολογιστή σας.

3. Ενοχλητικός ήχος: Ένα σύνηθες πρόβλημα που μπορεί να παρουσιάσει μια οθόνη είναι ο ενοχλητικός ήχος που μπορεί να παρουσιάσει. Ο βασικότερος λόγος για αυτό είναι κάποια δυσλειτουργία στις λάμπες πίσω από την οθόνη, ιδιαίτερα σε κάποια παλαιότερα μοντέλα. Μια προσαρμογή στη φωτεινότητα μπορεί να μειώσει ή να εξαλείψει το πρόβλημα. Αν η εγγύηση της συσκευής έχει παρέλθει, τότε μπορεί να γίνει επισκευή με αντικατάσταση της λάμπας που προκαλεί το πρόβλημα.

Συμπληρώστε τα στοιχεία και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.