Εκτεταμένες Υπηρεσίες

Στο εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της Action Service, μπορείτε να νιώσετε πως επιτέλους έχετε βρει τους αξιόπιστους και έμπιστους experts, που μπορούν να εντοπίσουν και να επιλύσουν, οποιοδήποτε πρόβλημα εντοπίζεται και σχετίζεται με την επισκευή επώνυμων οικιακών συσκευών, από όλα τα κορυφαία brands της παγκόσμιας αγοράς, όπως LG, Bosch, Samsung, Pioneer και πολλά άλλα!

Ρίξτε παρακάτω μια ματιά στις εκτεταμένες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε και είμαστε σίγουροι, ότι θα διαπιστώσετε από μόνοι σας, πως επιλέγοντας να εμπιστευθείτε την Action Service, κάνετε την πιο σωστή επιλογή, αλλά και την ουσιαστικότερη επένδυση, σε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα ή βλάβη, ενδέχεται αντιμετωπίσετε στο μέλλον!

Σας προσφέρουμε επέκταση εγγύησης, για έως και 36 μήνες από την λήξη της εργοστασιακής, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

 

 1. Δωρεάν την 1η επίσκεψη τεχνικού (ακόμα και αν δεν διαπιστωθεί βλάβη)
 2. Δωρεάν ανταλλακτικά και εργασία επισκευής
 3. Κατ’ οίκον εξυπηρέτηση για μεγάλες οικιακές συσκευές και μεγάλες τηλεοράσεις (άνω των 32 ιντσών)
 4. Δωρεάν μεταφορικά για τις μεγάλες τηλεοράσεις (μεγαλύτερες των 32 ιντσών).
 5. Παροχή δανεικής συσκευής για τηλεοράσεις άνω των 32 ιντσών (εφόσον ο χρόνος επισκευής διαρκέσει πάνω από 10 εργάσιμες ημέρες)
 6. Εύκολη και γρήγορη διαδικασία
 7. Για καινούργιες, αλλά και για επισκευασμένες συσκευές! Ενημερωθείτε αναλυτικά από το έμπειρο προσωπικό μας και ξενοιάστε!

Η Action Service σας καλύπτει και στις ανάγκες service σε προϊόντα Pioneer DJ

Η εταιρεία μας είναι η μόνη που διαθέτει την επίσημη αντιπροσωπεία και το επίσημο service των προϊόντων Pioneer για την ελληνική αγορά και σας παρέχουμε υπηρεσίες επισκευής και υποστήριξης υψηλού επιπέδου. Ειδικότερα, στα επαγγελματικά συστήματα ήχου Pioneer DJ, προσφέρουμε τα παρακάτω:

 1. Τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό
 2. Κάρτα μέλους με ειδικά προνόμια (15% έκπτωση επί των τιμών εργασίας και ανταλλακτικών, με προϋπόθεση ελάχιστο αριθμό 3 μηχανημάτων ανά πελάτη)
 3. Εγγύηση επισκευής βλάβης για 3 μήνες και ένα χρόνο για το ανταλλακτικό
 4. Δωρεάν μετατροπές ή βελτιώσεις όπως και όταν αυτές ανακοινώνονται από την Pioneer
 5. Παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας (με συμβολική χρέωση)
 6. Διαθέσιμο στοκ γνήσιων ανταλλακτικών

Επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στη Δάφνη Αττικής ή κλείστε ένα online ραντεβού για την επισκευή που επιθυμείτε, επιλέγοντας κάποια αντιπροσωπεία μας που βρίσκεται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή σε δεκάδες άλλα σημεία πανελλαδικά!

Ελάτε σήμερα κιόλας μαζί μας και νοιώστε την διαφορά!