Επισκευές Πλυντηρίων Ρούχων

Οι επισκευές πλυντηρίων, σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να φαντάζουν ως μια πολυδάπανη και χρονοβόρα διαδικασία, αλλά αυτό ισχύει μόνο αν το service το κάνει οποιοσδήποτε άλλος, πέρα από την Action Service!

Σε εμάς, θα βρείτε εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι είναι επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία και μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα, αλλά και με αξιοπιστία, σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε!

Η διαδικασία για την επισκευή πλυντηρίου ρούχων είναι πολύ συγκεκριμένη και την αναλαμβάνουν πάντα οι καλύτεροι τεχνικοί μας. Εσείς μας καλείτε και αναφέρετε το πρόβλημα που προέκυψε και ο τεχνικός πλυντηρίου ρούχων αναλαμβάνει να σας ενημερώσει για τα επόμενα βήματα και σας δίνει χρήσιμες συμβουλές για το πώς θα «συμπεριφερθείτε» στη συσκευή, μέχρι να αναλάβει ο ίδιος το service.

Πιθανές βλάβες που μπορεί να παρουσιάσει το πλυντήριο

Το πλυντήριο ρούχων είναι η συσκευή που χρησιμοποιείται πάρα πολύ και καθημερινά, καθώς καλύπτει μια πολύ βασική μας ανάγκη, που δεν είναι άλλη από την καθαριότητα. Μέσα από τη συχνή και σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμα και καθημερινή χρήση, είναι λογικό πως μπορεί να εμφανιστούν σε κάποια στιγμή τεχνικές βλάβες, οι οποίες ποικίλουν.

Οι πιο πιθανές βλάβες που μπορεί να παρουσιάζει είναι οι εξής:

  • Κάνει δυνατό θόρυβο: Αυτό είναι ένα συχνό πρόβλημα που παρουσιάζουν τα πλυντήρια ρούχων. Ακούγεται κυρίως ένας ενοχλητικός θόρυβος κατά τη διάρκεια της πλύσης. Εδώ, συνήθως αξίζει να ελέγξετε τα αμορτισέρ του κάδου κάτι που είναι και η πιο συχνή αιτία για τους θορύβους. Επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο τεχνικό μας και λάβετε τις κατάλληλες συμβουλές αλλά και την επισκευή που θα χρειαστείτε.

  • Ο κάδος πλυντηρίου παρουσιάζει άσχημες οσμές: Επίσης συχνό θέμα είναι οι άσχημες μυρωδιές που προέρχονται από τον κάδο όταν βγάζετε τα πλυμένα ρούχα. Το πλυντήριο ρούχων μαζεύει πολλές φορές μικρόβια και βακτήρια, που ίσως να προκαλούν και αυτές τις οσμές και έχει την ανάγκη από συχνό καθαρισμό (1-2 φορές το μήνα). Επίσης μπορείτε να αφαιρέσετε τη θήκη απορρυπαντικού και να τη καθαρίσετε καλά.

  • Τρέχουν νερά από το πλυντήριο(μικρή διαρροή): Αυτή είναι μια από τις πιο σοβαρές καταστάσεις, καθώς η διαρροή συνήθως δείχνει ότι πρέπει να παρέμβει άμεσα τεχνικός και πως δεν μπορείτε να σώσετε μόνοι σας την κατάσταση.

  • Το πλυντήριο δεν λαμβάνει το νερό: Σ’ αυτή την περίπτωση υποδηλώνονται σημαντικές βλάβες στο πλυντήριο. Καλό θα ήταν να ενημερώσετε άμεσα έναν τεχνικό μας, ώστε να λάβετε και την ανάλογη καθοδήγηση αλλά και επαγγελματική επισκευή.

  • Κακή πλύση ρούχων: Στην προκειμένη περίπτωση, θα πρέπει να ελέγξετε πρώτιστα, αν ακολουθείτε σωστά τις οδηγίες πλυσίματος, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε ρούχου. Αν και σε αυτή την περίπτωση τα ρούχα συνεχίσουν να μην πλένονται καλά, τότε υπάρχει ανάγκη να επικοινωνήσεις με τεχνικό για τυχόν βλάβες.

Προληπτικές ενέργειες πριν την επισκευή

Η πρώτη και κυριότερη ενέργεια στην οποία πρέπει να προβείτε είναι το καθάρισμα του πλυντηρίου ρούχων. Ο καθαρισμός του πλυντηρίου έχει κάποια βήματα και στάδια. Πρέπει απαραιτήτως να καθαρίσετε τον κάδο, τις θήκες πλύσης και τα λάστιχα πλυντηρίου. Ο κάδος μπορεί να καθαριστεί εύκολα και γρήγορα και θα χρειαστείτε ένα σφουγγάρι, νερό ξύδι και μαγειρική σόδα. Οι θήκες πλύσεις μπορούν να αφαιρεθούν και να πλυθούν σε μια λεκάνη ή ένα σκεύος με ζεστό νερό, ώστε να φύγουν εύκολα όλα τα υπολείμματα. Τέλος, τα λάστιχα του πλυντηρίου μπορείτε να τα πλύνετε επίσης με ζεστό νερό και με υγρό λευκαντικό.

Κατασκευαστές που αναλαμβάνουμε

Οι κατασκευαστές πλυντηρίων ρούχων που αναλαμβάνουμε είναι οι εξής:

AEG, Zanussi, Candy, Indesit, Miele, Siemens, LG, Bosch, Whirlpool & Brandt και πολλές άλλες.

Κόστος

Το κόστος επισκευής για τα πλυντήρια ρούχων καθορίζεται πάντα από το μέγεθος των βλαβών. Ο ειδικός τεχνικός μας θα σας ενημερώσει πλήρως για τα ζητήματα που προκύπτουν στη συσκευή και έπειτα θα σας πληροφορήσει και για τη συνολική τιμή του κόστους.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για την επισκευή του πλυντηρίου σας. Δωρεάν μεταφορικά για την πρώτη επισκευή σας.