Επισκευή Κλιματιστικών

Εμπειρία στα κλιματιστικά

Η Action Service, με 27 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των επισκευών, αναλαμβάνει με απόλυτη ευθύνη απέναντι στον πελάτη, κάθε βλάβη και πρόβλημα σε μια μεγάλη γκάμα συσκευών. Μέσα στη μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών της, παρέχει το σέρβις και συντήρηση κλιματιστικού. Εδώ θα βρείτε ό,τι λύση ζητάτε σε κάθε πρόβλημα του air condition! 

Με απόλυτη ευθύνη προς τον πελάτη, επισκευάζουμε μια πληθώρα brands κλιματιστικών και σας εγγυόμαστε την ποιότητα και το ιδανικό αποτέλεσμα που ζητάτε! Η Action Service προσφέρει 99% ποσοστό επισκευών χωρίς recall, καθώς και ποσοστό 92% σε επισκευές εντός 7 ημερών. Βρίσκεστε λοιπόν, ένα κλικ πριν τη λύση της βλάβης σας!

Πιθανές βλάβες κλιματιστικού

Τα κλιματιστικά μπορούν να παρουσιάσουν μια πληθώρα από βλάβες, είτε συνηθισμένες, είτε πιο σπάνιες.

Η πρώτη και αρκετά συνηθισμένη περίπτωση είναι η βλάβη που παρουσιάζεται στο φίλτρο. Αυτό που συμβαίνει εκεί κυρίως είναι η συσσωρευμένη βρωμιά που μαζεύεται στο φίλτρο και δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία του. Άρα λοιπόν είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζετε τα φίλτρα, ειδικά στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε καθημερινά τον κλιματισμό.

Κάποιο ακόμη σημαντικά θέματα-βλάβες που μπορούν να προκύψουν είναι τα εξής:

  • Αμέλεια ετήσιου ελέγχου: Πρέπει να θυμάστε ότι ο έλεγχος του κλιματιστικού σας είναι απαραίτητο να γίνεται μια φορά το χρόνο, ώστε να λειτουργεί σωστά και να αποφεύγονται πιθανά προβλήματα

  • Ο ήλιος χτυπάει το κλιματιστικό: Αν η συσκευή είναι τοποθετημένη δίπλα σε παράθυρο, από το οποίο μπαίνει άπλετο φως, τότε η αύξηση της θερμότητας σε αυτό το σημείο θα επηρεάσει τη λειτουργία του κλιματιστικού.

  • Πρόβλημα στον θερμοστάτη: Ελέγξτε αν ο θερμοστάτης είναι ρυθμισμένος στα επιθυμητά επίπεδα θερμοκρασίας.  Μην βιάζεστε να συμπεράνετε πως υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στο κλιματιστικό πριν απορρίψετε όλους τους άλλους παράγοντες οι οποίοι μπορούν να επηρεάσουν την λειτουργία της μονάδας του κλιματισμού.

  • Υπάρχει διαρροή θερμότητας στο χώρο: Εάν, παρόλο που λειτουργεί το air- conditioner στο σπίτι, η θερμοκρασία παραμένει υψηλή τότε αυτό μπορεί να οφείλεται και στην κακή μόνωση του σπιτιού. Εάν η στεγανοποίηση των παραθύρων και των εισόδων δεν έχει γίνει σωστά τότε είναι πολύ λογικό ο θερμός αέρας να διαρρέει από έξω προς τα μέσα ή αντίστοιχα ο κρύος από μέσα προς τα έξω.

Κόστος

Το κόστος επισκευής στα κλιματιστικά, υπολογίζεται κάθε φορά, σύμφωνα με το πρόβλημα και με την πιθανή βλάβη που θα προκύψει στο air condition. Αν το κλιματιστικό μας παρουσιάζει θέματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν από τους έμπειρους τεχνικούς μας και να ενημερωθείτε πλήρως για το πρόβλημα αλλά και για τις τιμές που θα προκύψουν, μετά το service.

Συμπληρώστε τα στοιχεία και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.