Επισκευή ηλεκτρικών ποδηλάτων

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι σίγουρα η τάση του παρόντος και του μέλλοντος. Η μετακίνηση με ηλεκτρικό όχημα στην πόλη διευκολύνει την καθημερινότητα πολλών ανθρώπων ενώ το πλεονέκτημα στο περιβάλλον είναι αναμφισβήτητα σημαντικό. Μια βλάβη στο ηλεκτρικό σας ποδήλατο πρέπει να διορθωθεί άμεσα και αποτελεσματικά, αφενώς γιατί μπορεί να αποτελεί το βασικό σας μέσο καθημερινής μετακίνησης, αφετέρου γιατί ένα μη λειτουργικό ηλεκτρικό πατίνι έχει αντίκτυπο στην ασφάλεια των διαδρομών σας.

Η Action Service αποτελεί επίσημο επισκευαστή για τα ηλεκτρικά οχήματα της Ducati και αυτό αποδεικνύει τη μεγάλη εμπειρία σε βλάβες ηλεκτρικών ποδηλάτων όλων των μαρκών όπως και της Xiaomi. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι εξειδικευμένα προϊόντα και χρειάζονται ειδική γνώση για τις βλάβες και τη διαχείρισή τους. Με την Action Service θα έχετε άμεσα και εγγυημένα ένα πλήρων λειτουργικό ηλεκτρικό ποδήλατο για να συνεχίσετε τις διαδρομές σας στην πόλη! Δείτε παρακάτω τις μάρκες που επισκευάζουμε:

Κοινές βλάβες

1. Πρόβλημα στη μπαταρία: Το πιο σημαντικό μέρος του ηλεκτρικού ποδηλάτου σας είναι σίγουρα η μπαταρία του. Η μπαταρία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί μια κακή διαχείρισή της μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες στην αυτονομία που παρέχει στο όχημά σας. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην έκθεση της μπαταρίας στις καιρικές συνθήκες όπως έντονη ζέστη ή κρύο ενώ πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είναι απόλυτα στεγνή πριν την επανασυνδέσουμε μετά από έκθεση σε νερό. Επίσης κάτι που μπορεί να μειώσει τη ζωή της μπαταρίας είναι η υπερβάλλουσα παραμονή της στη διαδικασία φόρτισης.

2. Βλάβη στη μηχανή: Η μηχανή του ηλεκτρικού ποδηλάτου σας είναι εξίσου σημαντική και χρειάζεται προσοχή όταν δείχνει σημάδια μη ομαλής λειτουργίας. Ένας ασυνήθιστος θόρυβος μπορεί να προκαλείται από φθαρμένες ταχύτητες, δισκόφρενα ή ρουλεμάν. Τα φθαρμένα μέρη χρειάζονται άμεσα αντικατάσταση με τη συμβουλή και εργασία ενός ειδικού. Μη ομαλή λειτουργία της μηχανής μπορεί επίσης να σημαίνει αδύναμη ή μη υπαρκτή ηλεκτρική σύνδεση της μηχανής που οδηγεί σε αδυναμία τροφοδότησης από την μπαταρία.

3. Φθορά στα καλώδια: Τα e-bikes δέχονται έντονες πιέσεις και δυνάμεις στις καθημερινές μας διαδρομές στους δρόμους της πόλης. Αυτό οδηγεί πολλές σε φθορά των μερών και ειδικά των καλωδίων. Αυτό πολλές φορές έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ομαλή λειτουργία του οχήματος, οδηγώντας σε διακοπές λειτουργίας ή μειωμένη ισχύ. Ελέγξτε τα καλώδια για οποιαδήποτε φθορά αλλά να είστε προσεκτικοί και να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο επισκευαστή.

4. Κακή σύνδεση με την αλυσίδα: Μία συνήθης πηγή βλάβης και μη ομαλής λειτουργίας του ηλεκτρικού πατινιού είναι η σύνδεση της μηχανής με την αλυσίδα. Ελέγξτε με προσοχή το σημείο που συνδέεται η μηχανή με την αλυσίδα που βρίσκεται δίπλα από το πλαίσιο της αλυσίδας. Αν παρατηρήσετε κάποια φθορά τότε είναι καλύτερο να το αναφέρετε σε κάποιον ειδικό μιας και χρειάζεται εξειδικευμένη εμπειρία για να επέμβετε στα μέρη αυτά του ποδηλάτου.

Συμπληρώστε τα στοιχεία και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.