Επισκευή Ηλεκτρικού Πατινιού

Ηλεκτρικό Πατίνι Που Θέλει Service? Εγγυόμαστε Για Τις Επισκευές Μας!

Η εταιρεία Action Service προσφέρει υπηρεσίες σέρβις μέσα στις οποίες περιλαμβάνεται και το service για ηλεκτρικό πατίνι. Με πολλά χρόνια πείρας και αμέτρητες ώρες ενασχόλησης με το αντικείμενο των επισκευών, δίνουμε αξιόπιστα και άρτια αποτελέσματα, με γνώμονα την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας και με “στήριγμα” τις γνώσεις μας.

Οι επισκευές ηλεκτρικών πατινιών είναι ειδικότητά μας, καθώς γνωρίζουμε καλά πως λειτουργεί ένας μηχανισμός αυτού του είδους και επιστάμεθα όλες τις ανάγκες του για συντήρηση και επαναλειτουργία.

Συχνά θέματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με το ηλεκτρικό πατίνι:

  • Ένα από τα πιο απλά ζητήματα είναι η ποιότητα και η κατάσταση των λάστιχων του πατινιού. Πριν ξεκινήσετε τη βόλτα σας βεβαιωθείτε πως όλα τα λάστιχα, και τα μπροστά και τα πίσω, είναι σε καλή κατάσταση και ελέγξτε αν χρειάζονται φούσκωμα.
  • Ελέγξτε προσεκτικά τα φρένα. Αυτό πρέπει να το κάνετε συχνά, κυρίως για την ασφάλεια σας, κατά την κίνηση στο δρόμο.
  • Τα ηλεκτρικά πατίνια δεν χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση, καθώς δεν απαιτούν αλλαγή λαδιών και άλλες υποχρεώσεις αυτής της κατηγορίας. Το μόνο που αξίζει να θυμάστε για την απλή συντήρησή τους είναι κάποιες ενδεχόμενες αλλαγές στα τακάκια.
  • Προσέξτε τα φώτα του πατινιού. Αν το ηλεκτρικό σας πατίνι διαθέτει φως στο πίσω μέρος, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στη λάμπα, διότι κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστεί αλλαγή.
  • Πρόβλημα με την μπαταρία ή το τροφοδοτικό φόρτισης: Αυτό που δίνει “ζωή” στο πατίνι σας είναι η μπαταρία που το βοηθά να κινείται. Αν η μπαταρία δεν λειτουργεί, τότε ίσως χρειάζεται να την αλλάξετε ή να ελέγξετε το τροφοδοτικό που της παρέχει ενέργεια.

Γιατί να επιλέξεις την Action Service;

Η Action Service, με 27 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, προσφέρει υπηρεσίες στην επισκευή πολλών ειδών συσκευών και το άρτιο αποτέλεσμά της επιβεβαιώνει τη σωστή και οργανωμένη δουλειά της. Η εταιρεία είναι πρωτοπόρος στον τομέα της και φημίζεται για την τεράστια πείρα της στις επισκευές και την κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών της. Το χαμόγελο και η ικανοποίησή σας, είναι μια μεγάλη ανταμοιβή για τη δουλειά, που προσφέρουμε με μεγάλο μεράκι.

Τα ηλεκτρικά πατίνια είναι μια νέα τάση στην μετακίνηση των πολιτών και εγγυόμαστε την απόλυτη και σωστή συντήρησή τους, όταν το έχετε ανάγκη. Με ευθύνη απέναντι στην ασφαλή οδήγηση, ελέγχουμε κάθε πιθανό πρόβλημα και σας παραδίδουμε το ηλεκτρικό σας πατίνι έτοιμο για την καθημερινή του χρήση. Αναλαμβάνουμε διάφορους κατασκευαστές μεταξύ των οποίων και η Xiaomi Scooter.