Βήματα επισκευής της συσκευής σας

Βήμα 1

Μας αναφέρετε τη βλάβη σας

Με μερικά μόνο κλικ στο site της Action Service μπορείτε πολύ εύκολα να επιλέξετε το είδος της συσκευής που έχει παρουσιάσει βλάβη, να περιγράψετε το είδος του προβλήματος που έχετε εντοπίσει (για παράδειγμα «Τα πιάτα δεν καθαρίζουν») και να εισάγετε το τηλέφωνο σας ώστε να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας οι οι τεχνικοί μας. Ή μπορείτε πολύ απλά να μας καλέσετε εσείς!

Βήμα 2

Ο τεχνικός μας έρχεται στο χώρο σας

Ο τεχνικός μας σας επισκέπτεται για να εκτιμήσει τη βλάβη της συσκευής σας. Η επίσκεψη πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατό και σε πολλές περιπτώσεις μέσα σε 24 ώρες. Με την επίσκεψη και την εκτίμηση του τεχνικού μας επιβαρύνεστε μόνο 27€.

Βήμα 3

Επισκευάζουμε τη συσκευή σας μόνο αν το αποφασίσετε
Η επισκευή της συσκευής σας είναι για εμάς εύκολη υπόθεση, αλλά θα γίνει μόνο αν το θελήσετε. Ο τεχνικός μας, σας ενημερώνει πριν την επισκευή, για το πλήρες κόστος της εργασίας, όπως και του ανταλλακτικού, αν χρειάζεται. Οι τιμές της επισκευής μας είναι από τις πιο ανταγωνιστικές και έτσι θα έχετε τη συσκευή σας λειτουργική και πάλι, με ένα λογικό κόστος. Τέλος το κόστος της επίσκεψης του τεχνικού μας (27€) αφαιρείται από το κόστος της επισκευής.

Βήμα 4

Η συσκευή σας επισκευάζεται

Αν αποφασίσετε να προχωρήσετε στην επισκευή τότε η βλάβη διορθώνεται, γρήγορα και εγγυημένα από την ομάδα της Action Service. Είναι γεγονός ότι στο 60% των περιπτώσεων η επισκευή και η επαναφορά της λειτουργίας της συσκευής σας γίνεται μέσα σε μόλις 30 λεπτά!

Με την επισκευή της συσκευής σας έχετε:

  • Όσες επισκέψεις απαιτούνται από τους τεχνικούς μας
  • 12 μήνες εγγύηση επισκευής
  • 12 μήνες εγγύηση ανταλλακτικού

Βήμα 5

Zero Risk

Αν η επισκευή σας είναι ασύμφορη λόγω κόστους ανταλλακτικού ή γιατί μπορεί να μην επισκευάζεται, μπορείτε να αποφύγετε την εργασία και εμείς σας παρέχουμε πίστωση ίση με το κόστος της επίσκεψης του τεχνικού μας για την αγορά μιας άλλης συσκευής. Έτσι το κόστος των 27€, αφαιρείται από την τιμή μιας καινούριας ή επισκευασμένης συσκευής που μπορείτε να αποκτήσετε από την Action Service*.

*Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα προϊόντων

Χρειάζεται επισκευή η συσκευή σας; Συμπληρώστε τα στοιχεία και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.