Επισκευή Τηλεοράσεων

Στην Action Service πιστεύουμε ακράδαντα ότι η πείρα αλλά και η τεχνογνωσία των τεχνικών μας είναι αναγκαία και πολύτιμη για την επιτυχία της επισκευής κάθε συσκευής. Στην κατηγορία αυτή θα βρεις υπηρεσίες αποκλειστικά για την επισκευή όλων των συσκευών εικόνας όπως τηλεοράσεις LED, LCD, Plasma, dvd players/recorders, κλπ. Αναλαμβάνουμε μια πληθώρα brands, μέσα στα οποία περιλαμβάνονται τα εξής:

Οι τηλεοράσεις συγκεκριμένα, χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και γι’ αυτό οι έμπειροι τεχνικοί τηλεοράσεων πρέπει να αποκτήσουν πλήρη εικόνα της κατάστασης, ώστε να σου δώσουν τις πολύτιμες συμβουλές του. Αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, προτείνεται να κλείσεις άμεσα το ραντεβού σου για επισκευή.

Πιθανές βλάβες που μπορεί να παρουσιάσει μια τηλεόραση

Το σέρβις των τηλεοράσεων, όπως προαναφέραμε, είναι σημαντικό καθώς μπορεί να δώσει και πάλι «ζωή» σε μια συσκευή που δεν πίστευες ότι μπορεί να λειτουργήσει ξανά. Οι πιο συχνές βλάβες στην επισκευή των τηλεοράσεων είναι ίσως κάποια θέματα όπως πχ όταν η τηλεόραση δεν βρίσκει κανάλια, όταν η τηλεόραση δεν έχει ήχο ή όταν έχει ήχο αλλά δεν έχει εικόνα, αλλά και άλλα συναφή προβλήματα όπως χτύπημα στην οθόνη τηλεόρασης, σπασμένη οθόνη τηλεόρασης και σπασμένο πάνελ!

Οι τεχνικοί τηλεοράσεων της Action Service, αναλαμβάνουν με απόλυτη αξιοπιστία όλες τις επισκευές που αφορούν στον ήχο της τηλεόρασης και τις βλάβες που το συνοδεύουν. Επίσης, όταν είναι εφικτό πραγματοποιείται αντικατάσταση οθόνης, αλλαγή πάνελ ή όταν είναι εφικτό, επισκευή πάνελ και πολλές ακόμη υπηρεσίες, όπως αλλαγή led σε τηλεόραση.

Κόστος επισκευής τηλεόρασης

Το κόστος της επισκευής κάποιας τηλεόρασης εξαρτάται και καθορίζεται από την βλάβη που προκύπτει. Οι τεχνικοί μας θα σου δώσουν όλες τις πληροφορίες, ώστε να σου εξηγήσουν τι ακριβώς συμβαίνει και να διαμορφώσουν την τελική τιμή που θα προκύψει για το service.

Ποιες περιοχές εξυπηρετεί η
Action Service

H Action Service εξυπηρετεί μια πληθώρα περιοχών σε όλη την Αθήνα αλλά και πανελλαδικά. Μέσα σε αυτές περιλαμβάνονται οι εξής: Άγιος Νικόλαος Κρήτης, Αγρίνιο, Αττική, Αίγιο, Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Αλεξανδρούπολη, Αμφιάλη, Αργολίδα, Άργος, Αριδαία, Άρτα, Αταλάντη, Βέροια, Βόλος, Γιαννιτσά, Γρεβενά, Διδυμότειχο, Δράμα, Έδεσσα, Ελευσίνα, Ζάκυνθος, Ηγουμενίτσα, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Θήβα, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Καστοριά, Κατερίνη, Κερατσίνι, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κιάτο, Κιλκίς, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθος, Κρανίδι, Κως, Λαμία, Λάρισα, Λεωνίδιο, Λιβαδειά, Μεσολόγγι, Μήλος, Μυτιλήνη, Νάξος, Νάουσα, Ναύπακτος, Νέα Μάκρη, Νέα Πέραμος, Νεάπολη Λακωνίας, Νεμέα, Ξάνθη, Ορεστιάδα, Πάτρα, Πρέβεζα, Πτολεμαΐδα, Πύργος, Ραφήνα, Ρέθυμνο, Ρόδος, Σέρρες, Σπάρτη, Σύρος, Τήνος, Τρίκαλα, Τρίπολη, Χαλκίδα, Χανιά και Χίος.

Μην ξεχνάς πως όπου και να είσαι, οι υπηρεσίες μας θα σε καλύψουν άμεσα!

Μη διστάσεις να κλείσεις το ραντεβού σου online και να ζητήσεις τη συμβουλή μας!