Επισκευές Πλυντηρίων Πιάτων

Η επισκευή πλυντηρίου πιάτων είναι μια σημαντική υπόθεση για μας. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να αναφέρετε το πρόβλημα σε έναν από τους έμπειρους τεχνικούς μας, ώστε να λάβετε τη σωστή καθοδήγηση αλλά και να κλείσετε τα ραντεβού σας για την επισκευή που θα χρειαστεί να γίνει.

Πιθανές βλάβες που μπορεί να παρουσιάσει το πλυντήριο πιάτων

Τα πλυντήρια πιάτων μπορούν να παρουσιάσουν διάφορες βλάβες, και ειδικά όταν χρησιμοποιούνται καθημερινά. Οι πιο συχνές από αυτές είναι οι εξής:

  • Δεν αδειάζει τα νερά: Αυτό είναι αρκετά συχνό πρόβλημα και συνήθως οφείλεται στο γεγονός ότι έχει βουλώσει το φίλτρο. Καλό θα ήταν σε αυτή την περίπτωση να καθαρίσετε το φίλτρο και αν το πρόβλημα επιμένει να απευθυνθείτε άμεσα σε έναν τεχνικό.

  • Παρουσιάζει άσχημες οσμές: Συνήθως οι δυσάρεστες μυρωδιές οφείλονται σε υπολείμματα τροφών. Καλό θα ήταν να καθαρίσετε συγκεκριμένα σημείο στο εσωτερικό του πλυντηρίου, ώστε να απομακρυνθούν οι τροφές που πιθανόν έμειναν εκεί για καιρό.

  • Δεν στεγνώνει: Το πιο συχνό θέμα που προκύπτει εδώ αφορά κυρίως την θερμοκρασία του νερού στεγνώματος και στο πόσο καλά λειτουργεί ή όχι. Σε αυτή την περίπτωση, αξίζει να επικοινωνήσετε με έναν έμπειρο τεχνικό ώστε να λάβετε τις απαραίτητες πληροφορίες και ίσως να κλείσετε το ραντεβού σας για τη επισκευή που ενδεχομένως θα χρειαστεί να γίνει.

  • Παρουσιάζει διαρροή από κάτω: Αν παρατηρήσετε πως τρέχουν νερά από το κάτω μέρος του πλυντηρίου, θα πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσετε με έναν τεχνικό, ώστε να σας δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες για το πώς θα το αντιμετωπίσετε και φυσικά να γίνει και το κατάλληλο service.

Προληπτικές ενέργειες πριν την επισκευή

Το πρώτο και ιδιαίτερα σημαντικό βήμα είναι το καθάρισμα του πλυντηρίου πιάτων! Η διαδικασία είναι απλή και μπορούν να την πράξουν όλοι, με τη βοήθεια υλικών που έχουμε στο σπίτι. Τραβήξτε προς τα έξω το επάνω ράφι και σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχουν υπολείμματα και βρωμιές. Έπειτα τοποθετήστε ένα μπολ με λευκό ξύδι στο επάνω ράφι χωρίς να προσθέσετε κάτι άλλο και εκτελέστε την πλύση με το πιο καυτό νερό. Στη συνέχεια, βγάλτε το δοχείο και προσθέστε στον πάτο του πλυντηρίου μαγειρική σόδα, ξαναβάζοντας το ίδιο πρόγραμμα. Μετά από αυτή τη διαδικασία το πλυντήριο πιάτων θα καθαρίσει και θα απομακρυνθούν διάφορα λίπη, βρωμιές και ξεχασμένα τρόφιμα.

Κατασκευαστές πλυντηρίων πιάτων που αναλαμβάνουμε

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τους την επισκευή των πλυντηρίων πιάτων Miele.

Κόστος

Το κόστος της επισκευής πλυντηρίου πιάτων καθορίζεται κάθε φορά από την συγκεκριμένη βλάβη που θα προκύψει. Επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας ποια προβλήματα υπάρχουν και ο έμπειρος τεχνικός μας θα σας ενημερώσει για όλες τις διαδικασίες που θα χρειαστεί να γίνουν αλλά και για την τελική τιμή.
Επικοινωνήστε μαζί μας για την επισκευή του πλυντηρίου πιάτων σας. Δωρεάν μεταφορικά για την πρώτη επισκευή σας.