Επισκευές Φούρνων Κουζίνας & Μικροκυμάτων

Η εταιρεία μας, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, αναλαμβάνει την επισκευή κουζίνας, φούρνου μικροκυμάτων και ηλεκτρικής κουζίνας και η διαδικασία που ακολουθούμε είναι απλή. Επικοινωνήστε μαζί μας, ενημερώστε μας για το πρόβλημα που προέκυψε και ένας από τους τεχνικούς μας θα σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές και θα προγραμματίσει το ραντεβού για την επισκευή που θα προκύψει.

Πιθανές βλάβες που μπορεί να παρουσιάσει η κουζίνα

Η κουζίνα σας, μετά από συνεχόμενη χρήση, είναι πιθανόν να παρουσιάσει διάφορες βλάβες. Οι πιο συχνές είναι οι εξής:

  • Δεν δουλεύει καθόλου: Το πιο κλασικό και συχνό πρόβλημα είναι να μην ανταποκρίνεται καθόλου και γενικά να μην εκτελεί καμία λειτουργία της. Σε αυτή την περίπτωση, βεβαιωθείτε για αρχή ότι είναι συνδεδεμένη στην πρίζα και ότι δεν έχει καεί κάποια ασφάλεια. Αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, επικοινωνήστε με έναν έμπειρο τεχνικό ώστε να λάβετε τις ανάλογες συμβουλές και να προβείτε ενδεχομένως στο απαιτούμενο σέρβις.

  • Δεν ανάβει το φωτάκι στον φούρνο: Το πρόβλημα αυτό δεν χρειάζεται να σας ανησυχεί ιδιαίτερα. Βεβαιωθείτε ότι ο φούρνους δουλεύει κανονικά και ιδανικά αλλάξτε τον ανάλογο καμένο λαμπτήρα.

  • Δεν δουλεύει ο αέρας: Εδώ προκύπτουν δυο ζητήματα. Στη μία περίπτωση μπορεί το πρόβλημα να οφείλεται στο μοτέρ που βοηθά τον αέρα να ανακυκλώνεται. Αν το μοτέρ ωστόσο λειτουργεί, το πρόβλημα ίσως έγκειται στην αντίσταση του αέρα που βοηθά στο να είναι ο ίδιος ζεστός.

  • Βραχυκύκλωμα: Η πιο συχνή βλάβη είναι το βραχυκύκλωμα στην κουζίνα, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αποτελείται από πολλές καλωδιώσεις. Συνήθως η αιτία βρίσκεται στις αντιστάσεις, που αποτελούν τα βασικότερα μέρη της συσκευής. Επίσης σημαντική αιτία μπορεί να είναι και η καλωδίωση, της οποίας η φθορά μπορεί να εμποδίζει τη σωστή ροή του ηλεκτρικού ρεύματος. Για κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να απευθυνθείτε σε έναν έμπειρο τεχνικό, ώστε να λάβετε τις κατάλληλες συμβουλές.

Προληπτικές ενέργειες πριν την επισκευή

Ένα σημαντικό βήμα θα ήταν το καλό καθάρισμα της κουζίνας. Μια καλή κίνηση είναι να σκουπίζετε τον φούρνο σας μετά το μαγείρεμα ώστε να απομακρύνετε πιο εύκολα τα «φρέσκα» λίπη. Επίσης, προσθέστε μια μικρή ποσότητα απορρυπαντικού πιάτων σε ένα πανί και τρίψτε καλά. Σημαντικό είναι ακόμη να μην αφήνετε τους λεκέδες να ψήνονται ξανά και ξανά, γιατί η πλύση τους θα γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Κατασκευαστές κουζίνας που αναλαμβάνουμε

Η Action Service αναλαμβάνει την επισκευή φούρνων και κουζίνας AEG, Siemens, Miele, Bosch και άλλων. Οτιδήποτε κι αν προκύψει στην κουζίνα σας, σε όποιον κατασκευαστή κι αν ανήκει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να λάβετε τις απαραίτητες συμβουλές.

Κόστος

Το κόστος επισκευής των κουζινών εξαρτάται πάντα από τη βλάβη που προκύπτει αλλά και το είδος της συσκευής. Η τιμή για την επισκευή μια ηλεκτρικής κουζίνας και ενός φούρνου μικροκυμάτων διαφέρει. Επικοινωνήστε με έναν από τους τεχνικούς μας και αναφέρετε το πρόβλημα σας, ώστε να σας συμβουλεύσει και να καθορίσει την τιμή, ανάλογα με τη βλάβη που προκύπτει.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την επισκευή του πλυντηρίου σας. Δωρεάν μεταφορικά για την πρώτη επισκευή σας.