Ποιοι Είμαστε

Η Action Service είναι μια εταιρεία service ηλεκτρονικών συσκευών ήχου, εικόνας, οικιακών, περιφερειακών, κ.α. Η τεχνογνωσία μας, και η πολυετής εμπειρία, σε συνδυασμό με νέες τεχνολογίες αιχμής που έχουμε στη διάθεσή μας, μας κάνουν τον καλύτερο επισκευαστή συσκευών στην Ελλάδα! Η Action Service είναι ο επίσημος service provider για τις συσκευές Pioneer, Haier, Telefunken, καθώς και το επίσημο help desk για όλα τα προϊόντα Tom Tom.

Η αποστολή μας

Κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε ότι η συσκευή σας θα επισκευαστεί γρήγορα και εγγυημένα. Άλλωστε τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους: το 97% των συσκευών με βλάβη μπορούν να επισκευαστούν, 1 στις 2 βλάβες επισκευάζονται την ίδια κιόλας ημέρα και στο 60% των περιπτώσεων η συσκευή σας επισκευάζεται επιτυχώς μέσα σε μόλις 30 λεπτά! Υποστηρίζουμε τη διαδικασία της επισκευής από την αρχή μέχρι το τέλος και σας καθοδηγούμε για όλα τα ενδεχόμενα. Αρχικά σας βοηθάμε να εντοπίσετε την πηγή της βλάβης και σας δίνουμε οδηγίες για μια απομακρυσμένη επίλυση του προβλήματος αν αυτό είναι εφικτό. Εάν όχι, στέλνουμε τους έμπειρους τεχνικούς μας άμεσα στο χώρο σας κάνοντας διάγνωση της βλάβης και δίνοντάς σας αναλυτική ενημέρωση για το κόστος της επισκευής και του ανταλλακτικού εάν αυτό απαιτείται. Αν θέλετε να προχωρήσετε, η επισκευή σας γίνεται γρήγορα, σίγουρα και εγγυημένα.

Η ομάδα μας

Εξειδίκευση, Αξιοπιστία, Εξυπηρέτηση: Η Action Service είναι μία εταιρεία τεχνικής υποστήριξης 100% εξειδικευμένη για την επισκευή της συσκευής σας. Η πολυετής εμπειρία μας και η τεχνολογική υποδομή μας είναι που κάνουν την Action Service έναν από τους πιο αξιόπιστους επισκευαστές για μια πολύ μεγάλη γκάμα συσκευών.

Γιατί ξεχωρίζουμε; Η ομάδα της Action Service απαρτίζεται από τεχνικούς που εργάζονται αποκλειστικά και μόνο για την Action Service, ενδυναμώνοντας κάθε μέρα την εμπειρία της ομάδας μας. Έτσι η Action Service δεν αποτελεί μια ακόμη πλατφόρμα εύρεσης διαθέσιμων επισκευαστών, οι οποίοι μπορεί να διαφέρουν στην ποιότητα της εργασίας, της εξυπηρέτησης ή τις χρεώσεις. Η Action Service δεν αποτελεί μια ακόμη πλατφόρμα – μεσάζοντα αλλά είναι μια σταθερή ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς.

Είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα μας με κορυφαία ποιότητα εξυπηρέτησης, αξιοποιώντας τις καλύτερες λύσεις στις επισκευές των συσκευών σας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, ενώ επεκτεινόμαστε συνεχώς στην επισκευή νέων συσκευών.

Γιατί Action Service

Γιατί προσφέρουμε την ποιότητα εξειδικευμένου συνεργείου σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Πιο συγκεκριμένα προσφέρουμε:

1. Σίγουρη επισκευή: Με 27 έτη εμπειρίας, είμαστε ειδικοί στην επισκευή μία πολύ μεγάλη γκάμα συσκευών

2. Εγγύηση επισκευής: Με την εργασία μας, απολαμβάνετε 12μηνη εγγύηση επισκευής της συσκευής σας

3. Εγγύηση ανταλλακτικού: Με την επισκευή μας έχετε 12μηνη εγγύηση για το ανταλλακτικό

4. Άμεση ανταπόκριση: Ερχόμαστε στην περιοχή σας μέσα σε 24 ώρες

5. Επισκευή όποτε σας βολεύει: Κλείνουμε το ραντεβού σας με βάση το πρόγραμμά σας

6. Ανταγωνιστικές τιμές: Τιμές που σας συμφέρουν και για την επίσκεψη και για την επισκευή

7. Όσες επισκέψεις και αν χρειαστούν: Καμία επιπλέον επιβάρυνση αν γίνουν επιπλέον επισκέψεις από τους τεχνικούς μας

8. Zero Risk: Αν δεν επισκευάσετε τη συσκευή σας, παίρνετε σαν έκπτωση το κόστος της επίσκεψης για νέα συσκευή

9. Διαφάνεια στις τιμές: Οι τιμές μας είναι βάσει τιμοκαταλόγου, με νόμιμες αποδείξεις και χωρίς κρυφές χρεώσεις

10. Επαγγελματική εργασία και εξυπηρέτηση: Ξεχωρίζουμε για την επαγγελματική αντιμετώπιση του πελάτη, του χώρου σας, της συσκευής σας

11. Είμαστε επίσημοι επισκευαστές σε ένα μεγάλο πλήθος μεγάλων και αναγνωρισμένων μαρκών όπως AEG, Canon, Pioneer, Toyotomi και πολλές άλλες

12. Προσωπική εξυπηρέτηση: Δεν αποτελούμε μια ακόμη πλατφόρμα – μεσάζοντα, αλλά μια σταθερή ομάδα από εξειδικευμένους τεχνικούς, που σας προσφέρουν προσωπική εξυπηρέτηση και σταθερή ποιότητα εργασίας.

Οι τεχνικοί μας είναι οι καλύτεροι

Μιχάλης
Χρόνια εμπειρίας: 17
Παναγιώτης
Χρόνια εμπειρίας: 30
Γιάννης
Χρόνια εμπειρίας: 23
Γιάννης
Χρόνια εμπειρίας: 16
Βαγγέλης
Χρόνια εμπειρίας: 18
Παναγιώτης
Χρόνια εμπειρίας: 1

Η εμπειρία μας σε νούμερα

επισκευές
ανά
έτος

12.000

επισκευές
και
συνεχίζουμε

223.000

τεχνικής
υποστήριξης
 

28 χρόνια

Ώρες
συσσωρευμένης
εμπειρίας

282.000

τηλεφωνικές
κλήσεις
ανά έτος

34.000

Ποιοι είμαστε

Ποσοστό
επισκευών
χωρίς recall

99%

Ποσοστό
επισκευών μέσα
σε 7 ημέρες

92%

Δείκτης
εμπιστοσύνης
πελατών

83%

Δείκτης
ικανοποίησης
πελατών

87%

Χρειάζεται επισκευή η συσκευή σας; Συμπληρώστε τα στοιχεία και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.