Bosch Σέρβις Ψυγείων

Σέρβις Ψυγείων Bosch Με Εγγύηση Αποτελεσματικότητας

Τι προσφέρει η Action Service στις επισκευές;

Η Action Service προσφέρει ένα πλήθος υπηρεσιών και εξυπηρετεί άμεσα κάθε σας ανάγκη. Με 27 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, δεσμευόμαστε απέναντι στον πελάτη για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην επισκευή συσκευών. Αποδίδουμε ξεκάθαρα σε ποσοστό 99% επισκευών χωρίς recall και 92% σε επισκευές εντός 7 ημερών. Το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στις επισκευές οικιακών συσκευών, όπως ψυγεία, καταψύκτες, πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια, πλυντήρια πιάτων, φούρνοι, εστίες, κουζίνες, φούρνοι μικροκυμάτων, μικροσυσκευές, κ.α.

Η  Action Service είναι εταιρεία επισκευών & εξελιγμένου service καταναλωτικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. Η μεγάλη εμπειρία μας στο χώρο και η τεχνολογική μας υποδομή μάς τοποθετούν στα “βάθρο” με τους καλύτερους του είδους, πράγμα που αποδεικνύεται από το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

Μέσα σε μια πληθώρα επισκευών, η Action Service προσφέρει και μια μεγάλη καινοτομία στην επισκευή ψυγείων, που περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα σε brands και υπηρεσίες. 

Όσον αφορά το σέρβις ψυγείων Bosch, η εταιρεία μας έχει μια μεγάλη εμπειρία στο χώρο και προσφέρει παροχές υψηλών προδιαγραφών.

Η φιλοδοξία της Bosch για διαρκή βελτίωση, δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα. Για γενιές ολόκληρες, οι οικιακές συσκευές Bosch συμβάλουν να γίνει λίγο πιο εύκολη η καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Στόχος τους να ανταποκρίνονται πάντα στα αυστηρότερα κριτήρια και ανάγκες των ιδιοκτητών τους. Εδώ και σχεδόν ενάμιση αιώνα, αναλαμβάνουν αμέτρητες καθημερινές δουλειές σε αμέτρητα νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο, με μόνη μέριμνα να βελτιώνεται διαρκώς η ποιότητα της ζωής όλων.

Η Bosch λανσάρει αρχικά ένα ψυγείο που ξεχωρίζει για την έξυπνη χρήση του χώρου ψύξης και την εντυπωσιακά μεγάλη χωρητικότητα της κατάψυξης. Η κομψή σχεδίαση αυτού του μοντέλου συμβάλλει επίσης στην τεράστια εμπορική του επιτυχία. Αυτό το κλασικό σχέδιο υπάρχει ακόμα και σήμερα σε πολλά νοικοκυριά – εξοπλισμένο βέβαια με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία.

Το 1989, η Bosch λανσάρει μία ακόμα καινοτομία: τεχνολογία ψύξης στους 0°. Στο εξής, τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται φρέσκα και τραγανά, ενώ τα ευαίσθητα τρόφιμα όπως κρέας, ψάρια και πουλερικά είναι σαν την πρώτη μέρα αγοράς τους, για μεγαλύτερο διάστημα μέσα στα ψυγεία Bosch! 

Συχνότερες βλάβες στα ψυγεία Bosch

Τα ψυγεία Bosch μπορεί να παρουσιάσουν κάποια προβλήματα και η εμπειρία μας δείχνει ότι σε μεγάλο βαθμό είναι συγκεκριμένα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το κάθε ψυγείο δεν έχει τις δικές του ξεχωριστές ανάγκες.

Κάποια από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα είναι τα εξής:

 • Ένα αρκετά συχνό πρόβλημα είναι το γεγονός ότι δεν δουλεύει η συντήρηση. Αυτό μπορείτε να το αντιληφθείτε στην περίπτωση που τα τρόφιμα χαλάνε.

 • Επίσης, συχνό θέμα είναι ότι δεν δουλεύει το no frost.

 • Ακόμη ένα θέμα είναι το πρόβλημα με το alarm, που συνήθως δεν δουλεύει για μηχανικούς λόγους.

 • Επιπρόσθετα, ένα άλλο θέμα είναι το ψυγείο Bosch να σφυρίζει!

Άλλα εξίσου σημαντικά προβλήματα είναι τα εξής:

 • Πρόβλημα στο θερμοστάτη, με αποτέλεσμα το ψυγείο να μη μπορεί να κρατήσει σταθερή τη θερμοκρασία και να χαλούν τα τρόφιμα.

 • Διαρροή νερού κάτω από το ψυγείο, επειδή έσπασε το σωληνάκι ή έφραξε η αποχέτευση.

 • Βλάβη στην παγομηχανή.

 • Έντονος θόρυβος που οφείλεται σε βλάβη στο μοτέρ ή τον ανεμιστήρα.

 • Υγρασία στα εσωτερικά τοιχώματα του ψυγείου ή πάγος στην κατάψυξη.

 • Πτώση της πόρτας λόγω βάρους, με αποτέλεσμα να μην κλείνει σωστά και να χάνεται η ψύξη.

 • Άσχημη οσμή στα παγάκια και στο νερό λόγω παλιού φίλτρου νερού που δεν έχει αντικατασταθεί.