Επισκευές Πλυντηρίων Πιάτων

Επισκευές πλυντηρίων πιάτων

Η επισκευή πλυντηρίου πιάτων είναι μια σημαντική υπόθεση για μας. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να αναφέρετε το πρόβλημα σε έναν από τους έμπειρους τεχνικούς μας, ώστε να λάβετε τη σωστή καθοδήγηση αλλά και να κλείσετε τα ραντεβού σας για την επισκευή που θα χρειαστεί να γίνει.

Πιθανές βλάβες που μπορεί να παρουσιάσει το πλυντήριο πιάτων

Τα πλυντήρια πιάτων μπορούν να παρουσιάσουν διάφορες βλάβες, και ειδικά όταν χρησιμοποιούνται καθημερινά. Οι πιο συχνές από αυτές είναι οι εξής:

Προληπτικές ενέργειες πριν την επισκευή

Το πρώτο και ιδιαίτερα σημαντικό βήμα είναι το καθάρισμα του πλυντηρίου πιάτων! Η διαδικασία είναι απλή και μπορούν να την πράξουν όλοι, με τη βοήθεια υλικών που έχουμε στο σπίτι. Τραβήξτε προς τα έξω το επάνω ράφι και σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχουν υπολείμματα και βρωμιές. Έπειτα τοποθετήστε ένα μπολ με λευκό ξύδι στο επάνω ράφι χωρίς να προσθέσετε κάτι άλλο και εκτελέστε την πλύση με το πιο καυτό νερό. Στη συνέχεια, βγάλτε το δοχείο και προσθέστε στον πάτο του πλυντηρίου μαγειρική σόδα, ξαναβάζοντας το ίδιο πρόγραμμα. Μετά από αυτή τη διαδικασία το πλυντήριο πιάτων θα καθαρίσει και θα απομακρυνθούν διάφορα λίπη, βρωμιές και ξεχασμένα τρόφιμα.

Κατασκευαστές πλυντηρίων πιάτων που αναλαμβάνουμε

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τους την επισκευή των πλυντηρίων πιάτων Miele.

Κόστος

Το κόστος της επισκευής πλυντηρίου πιάτων καθορίζεται κάθε φορά από την συγκεκριμένη βλάβη που θα προκύψει. Επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας ποια προβλήματα υπάρχουν και ο έμπειρος τεχνικός μας θα σας ενημερώσει για όλες τις διαδικασίες που θα χρειαστεί να γίνουν αλλά και για την τελική τιμή.

Περιοχές που εξυπηρετούμε

Η Action Service είναι μια εταιρεία με χρόνια εμπειρίας και μπορεί να βρεθεί δίπλα σου ανά πάσα στιγμή. Εξυπηρετούμε ένα μεγάλο εύρος περιοχών σε όλη την Ελλάδα και η λίστα ακολουθεί παρακάτω:

Άγιος Νικόλαος Κρήτης, Αγρίνιο, Αττική, Αίγιο, Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Αλεξανδρούπολη, Αμφιάλη, Αργολίδα, Άργος, Αριδαία, Άρτα, Αταλάντη, Βέροια, Βόλος, Γιαννιτσά, Γρεβενά, Διδυμότειχο, Δράμα, Έδεσσα, Ελευσίνα, Ζάκυνθος, Ηγουμενίτσα, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Θήβα, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Καστοριά, Κατερίνη, Κερατσίνι, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κιάτο, Κιλκίς, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθος, Κρανίδι, Κως, Λαμία, Λάρισα, Λεωνίδιο, Λιβαδειά, Μεσολόγγι, Μήλος, Μυτιλήνη, Νάξος, Νάουσα, Ναύπακτος, Νέα Μάκρη, Νέα Πέραμος, Νεάπολη Λακωνίας, Νεμέα, Ξάνθη, Ορεστιάδα, Πάτρα, Πρέβεζα, Πτολεμαΐδα, Πύργος, Ραφήνα, Ρέθυμνο, Ρόδος, Σέρρες, Σπάρτη, Σύρος, Τήνος, Τρίκαλα, Τρίπολη, Χαλκίδα, Χανιά και Χίος.