LG Σέρβις Ψυγείων

Σέρβις Ψυγείων LG – Λύση Σε Όλα Τα Προβλήματα

Η  Action Service είναι εταιρεία τεχνικής υποστήριξης καταναλωτικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. Η τεχνογνωσία, η πολυετής εμπειρία μας, και η τεχνολογική μας υποδομή μας καθιστούν έναν ιδιαίτερα αξιόπιστο επισκευαστή συσκευών στην Ελλάδα! Είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα μας, με ασύγκριτη επισκευαστική εμπειρία και κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών. Χρησιμοποιούμε τεχνολογία αιχμής, και συνεχώς επεκτεινόμαστε σε νέα είδη και νέες μάρκες.

Το αγαπημένο μας μότο είναι «Τεχνογνωσία, Αξιοπιστία, Εξυπηρέτηση», μια αρχή που μας ακολουθεί εδώ και χρόνια και συνδέεται άμεσα με τη επιτυχία και τα λαμπρά αποτελέσματά μας!

Μέσα σε μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για κάθε επισκευή, όπως και σέρβις σε ψυγεία LG. 

Τι προσφέρει η Action Service στις επισκευές;

Η Action Service προσφέρει μια μεγάλη σειρά σε υπηρεσίες service όπως επισκευή ψυγείων LG, επισκευή σε ψυγείο ντουλάπα, έλεγχος σε ανάγκη για ανταλλακτικά και πολλά ακόμη, με εξαιρετικά αποτελέσματα και μεγάλη αξιοπιστία απέναντι στον πελάτη!

Σέρβις ψυγείων LG

Το ψυγείο αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις σημαντικότερες συσκευές στο σπίτι σας. Άλλωστε είναι αυτό που κρατάει τα φαγητά σας φρέσκα και σας γλιτώνει από καθημερινές επισκέψεις στο σούπερ μάρκετ. Ωστόσο, όπως κάθε ηλεκτρική συσκευή, έτσι και τα ψυγεία δεν είναι άφθαρτα. Μια ηλεκτρική συσκευή που δουλεύει καθημερινά και όλο το 24ωρο είναι λογικό να παρουσιάσει κάποιες βλάβες. Οι πιο συχνές βλάβες ψυγείου(όπως πχ πάγος σε κατάψυξη no frost) τις περισσότερες φορές μπορούν να επισκευαστούν χωρίς την βοήθεια ενός έμπειρου τεχνικού. Ωστόσο υπάρχουν και μερικές βλάβες οι οποίες αναγκαστικά θα χρειαστούν την επισκευή ψυγείου από κάποιον εξειδικευμένο τεχνικό.

Το σημαντικότερο σε κάθε περίπτωση είναι να αναγνωρίσετε τα συμπτώματα που παρουσιάζει το ψυγείο σας. Εάν βρείτε την πηγή του προβλήματος τώρα θα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Συχνότερες βλάβες στα ψυγεία LG

Πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε σε ψυγεία LG, είναι:

  • Βλάβη στον θερμοστάτη ψυγείου

Μια βλάβη στον θερμοστάτη ψυγείου είναι εύκολο να αναγνωστεί από τον καθένα. Ο θερμοστάτης, όπως φυσικά είναι εμφανές και από την ονομασία του, είναι υπεύθυνος για την ρύθμιση της θερμοκρασίας της ηλεκτρικής σας συσκευής. Μια βλάβη στον θερμοστάτη είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο, ειδικά σε ψυγεία που έχουν αγοραστεί πριν αρκετά χρόνια.

  • Το ψυγείο ξεκινάει και σταματάει

Όταν τον ψυγείο ξεκινάει την λειτουργία του και αμέσως σταματάει, τότε πολύ πιθανόν να παρουσιάζεται μια βλάβη στο μοτέρ της συσκευής σας. Το μοτέρ είναι αυτό που οδηγεί στην σωστή λειτουργία του ψυγείου σας. Κατά συνέπεια εάν παρουσιαστεί μια βλάβη σε αυτό, η συσκευή σας δεν θα είναι σε θέση να λειτουργήσει.

  • Το ψυγείο δεν σταματάει να δουλεύει

Μια επίσης συχνή βλάβη ενός ψυγείου είναι και η συνεχόμενη λειτουργία της συσκευής σας. Η συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί μια πιο δύσκολη βλάβη, από την έννοια ότι η αιτία του προβλήματος δεν είναι ξεκάθαρη. Εάν έχετε διαπιστώσει και εσείς ότι το ψυγείο δεν σταματάει να δουλεύει, τότε 3 είναι οι πιθανές αιτίες:

  • Πρόβλημα με τον θερμοστάτη ο οποίος δεν μπορεί να ρυθμίσει την κατάλληλη θερμοκρασία ώστε να σταματήσει η λειτουργία.
  • Διαρροή ψυκτικού υγρού με αποτέλεσμα να μην επαρκεί για την κατάλληλη ψύξη στο εσωτερικό της συσκευής σας.
  • Ελαττωματικά λάστιχα στην πόρτα του ψυγείου τα οποία οδηγούν στην συνεχόμενη απώλεια θερμοκρασίας. Κυρίως η συγκεκριμένη αιτία διαπιστώνεται τους καλοκαιρινούς μήνες.
  • Έντονος θόρυβος ψυγείου

Ο έντονος θόρυβος είναι επίσης μία από τις πιο συχνές βλάβες ψυγείου. Τα καλά νέα είναι ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων δεν υφίσταται καν βλάβη, αφού η λανθασμένη τοποθέτηση της συσκευής σας οδηγεί στον έντονο αυτό θόρυβο. Αν ωστόσο βεβαιωθήκατε ότι το ψυγείο σας «πατάει καλά» στο έδαφος ή είναι εντοιχισμένο σωστά, τότε θα πρέπει να αναζητήσετε αλλού την αιτία του θορύβου.

  • Το ψυγείο δεν παγώνει

Μια από τις πιο συχνές βλάβες ψυγείου είναι φυσικά και όταν το ψυγείο δεν παγώνει. Ένα αρκετά συχνό φαινομένου που αρκετός κόσμος διαπιστώνει καθημερινά. Δεν είναι λίγες οι φορές που η αιτία του προβλήματος δεν είναι καν στη συσκευή του ψυγείου. Καλό λοιπόν θα ήταν να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας δουλεύει αλλά δεν μπορεί να παγώσει. Εάν δεν δουλεύει καθόλου μπορεί να παρουσιάστηκε κάποια βλάβη στο κύκλωμα, το φις ή την ασφάλεια. Εάν ωστόσο δουλεύει κανονικά αλλά δεν μπορεί να παγώσει, τότε θα πρέπει να αναζητηθεί αλλού η αιτία του προβλήματος.
Μια βλάβη στον θερμοστάτη μπορεί και εδώ να είναι η αιτία της βλάβης. Ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρχει βλάβη και τον συμπιεστή ή τον πυκνωτή του ψυγείου σας. Ένας ειδικός είναι ο πιο κατάλληλος στο να κάνει μια πλήρη ανάλυση και εκτίμηση της βλάβης.

Περιοχές που εξυπηρετεί η Action Service

Η Action Service εξυπηρετεί ένα μεγάλο εύρος περιοχών σε όλη την Ελλάδα για service LG ψυγείου και βρίσκεται κοντά σας κάθε στιγμή. Παρακάτω θα βρείτε όλα τα σημεία εξυπηρέτησης:

Άγιος Νικόλαος Κρήτης, Αγρίνιο, Αττική, Αίγιο, Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Αλεξανδρούπολη, Αμφιάλη, Αργολίδα, Άργος, Αριδαία, Άρτα, Αταλάντη, Βέροια, Βόλος, Γιαννιτσά, Γρεβενά, Διδυμότειχο, Δράμα, Έδεσσα, Ελευσίνα, Ζάκυνθος, Ηγουμενίτσα, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Θήβα, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Καστοριά, Κατερίνη, Κερατσίνι, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κιάτο, Κιλκίς, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθος, Κρανίδι, Κως, Λαμία, Λάρισα, Λεωνίδιο, Λιβαδειά, Μεσολόγγι, Μήλος, Μυτιλήνη, Νάξος, Νάουσα, Ναύπακτος, Νέα Μάκρη, Νέα Πέραμος, Νεάπολη Λακωνίας, Νεμέα, Ξάνθη, Ορεστιάδα, Πάτρα, Πρέβεζα, Πτολεμαΐδα, Πύργος, Ραφήνα, Ρέθυμνο, Ρόδος, Σέρρες, Σπάρτη, Σύρος, Τήνος, Τρίκαλα, Τρίπολη, Χαλκίδα, Χανιά και Χίος.