Samsung

Samsung Σέρβις Ψυγείων

Σέρβις Ψυγείων Samsung – Άμεση Επιδιόρθωση Σε Όλα Τα Προβλήματα

Η Action Service, με χρόνια εμπειρίας στο χώρο των επισκευών, ανταποκρίνεται πλήρως σε κάθε σας ανάγκη για service. Προσφέρουμε επισκευές σε ποσοστό 99% χωρίς recall και 92% ποσοστό επισκευών σε 7 ημέρες!

Η  Action Service είναι εταιρεία που αναλαμβάνει το service και τις επισκευές σε ό,τι αφορά σε βλάβες ηλεκτρικών συσκευών. Η τεχνογνωσία, η πολυετής εμπειρία μας, και η τεχνολογική μας υποδομή μας καθιστούν αξιόλογη και αξιόπιστη επιλογή στον χώρο των επισκευών, εδώ και 27 χρόνια. Είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα μας, με ασύγκριτη επισκευαστική εμπειρία και κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών. Χρησιμοποιούμε εξελιγμένη τεχνολογία, και συνεχώς επεκτεινόμαστε σε νέα είδη και νέες μάρκες.

Μέσα σε μια πληθώρα υπηρεσιών, για κάθε ξεχωριστή απαίτηση των πελατών μας, αναλαμβάνουμε και το service ψυγείων Samsung. 

Συχνότερες βλάβες στα ψυγεία Samsung

Τα ψυγεία Samsung είναι πολύ ανθεκτικά, ωστόσο ανά περιόδους μπορεί να παρουσιάσουν κάποιες βλάβες-προβλήματα. Η επισκευή ψυγείων Samsung είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία για εμάς.

Οι πιο συχνές βλάβες που παρουσιάζουν είναι οι εξής:

 • Το ψυγείο δεν παγώνει σωστά: Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξουμε είναι οι θερμοστάτες. Αν δεν είναι σωστά ρυθμισμένοι, πρέπει να φροντίσουμε να τους ανεβάσουμε λίγο, προκειμένου να ελέγχουν σωστά την λειτουργία του συμπιεστή. Φροντίζουμε για λίγες ώρες να μην ανοίγουμε συχνά τις πόρτες, για να δούμε αν έχουμε καλυτέρα αποτελέσματα.

 • Παγώνει υπερβολικά τα τρόφιμα: Αν παρατηρήσουμε πως η συντήρηση του ψυγείου μας παγώνει υπερβολικά με αποτέλεσμα να κρυσταλλώνουν ίσως κάποια τρόφιμα, και ειδικά αυτά που έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό, όπως τα λαχανικά, τότε σημαίνει πως πρέπει να ρυθμίσουμε τους θερμοστάτες σε χαμηλότερο βαθμό. Τρόφιμα που βρίσκονται κοντά στους αεραγωγούς είναι λογικό να παγώνουν υπερβολικά. Πρέπει να τα απομακρύνουμε από τους αεραγωγούς. Αν έχει μείνει κάποια πόρτα λίγο ανοικτή, επηρεάζει επίσης την λειτουργία του συμπιεστή ώστε να λειτουργεί περισσότερο του κανονικού, με αποτέλεσμα την υπερβολική ψύξη της συντήρησης. Φροντίζουμε να ελέγξουμε όλα αυτά που αναφέραμε και αν το ψυγείο συνεχίζει να δουλεύει σε χαμηλές θερμοκρασίες, πρέπει να καλέσετε το service!

 • Διαρροή νερού κάτω από το ψυγείο: Ειδικά στα ψυγεία ντουλάπες με παροχή νερού-πάγου, μια βλάβη που παρουσιάζεται είναι η διαρροή νερού κάτω από το πάτωμα του ψυγείου. Η διαρροή αυτή μπορεί να οφείλεται σε σπασμένο-ξεραμένο σωληνάκι του ψυγείου ή σε ελαττωματική βαλβίδα του νερού, είτε μερικές φορές και στο φράξιμο της αποχέτευσης του ψυγείου.

 • Το ψυγείο σταμάτησε να βγάζει νερό από το βρυσάκι

 • Το ψυγείο δεν βγάζει παγάκια: Σε αυτή την περίπτωση, το πιο πιθανό είναι να υπάρχει κάποια βλάβη στην παγοθήκη!

 • Το ψυγείο κάνει έντονο θόρυβο

 • Υπάρχουν άσχημες οσμές στο εσωτερικό

 • Το νερό και τα παγάκια έχουν άσχημη οσμή

 • Υγρασία στο εσωτερικό της συντήρησης

 • Δεν ακούγεται το ψυγείο όταν λειτουργεί

 • Δεν ανάβει η λάμπα.

Περιοχές που εξυπηρετεί η Action Service

Η Action Service , με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο, προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες, σε επισκευή συσκευών για κάθε ξεχωριστή ανάγκη των πελατών της.

Αν θέλετε κι εσείς να έχετε τις καλύτερες παροχές στο service συσκευών, μπορείτε να κλείσετε τώρα online το ραντεβού σας, και ένας έμπειρος τεχνικός μας θα σας δώσει τη λύση, άμεσα και με απόλυτο αποτέλεσμα!

Βρείτε μας, σε όλη την Ελλάδα, σε μια πληθώρα σημείων:

Άγιος Νικόλαος Κρήτης, Αγρίνιο, Αττική, Αίγιο, Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Αλεξανδρούπολη, Αμφιάλη, Αργολίδα, Άργος, Αριδαία, Άρτα, Αταλάντη, Βέροια, Βόλος, Γιαννιτσά, Γρεβενά, Διδυμότειχο, Δράμα, Έδεσσα, Ελευσίνα, Ζάκυνθος, Ηγουμενίτσα, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Θήβα, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Καστοριά, Κατερίνη, Κερατσίνι, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κιάτο, Κιλκίς, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθος, Κρανίδι, Κως, Λαμία, Λάρισα, Λεωνίδιο, Λιβαδειά, Μεσολόγγι, Μήλος, Μυτιλήνη, Νάξος, Νάουσα, Ναύπακτος, Νέα Μάκρη, Νέα Πέραμος, Νεάπολη Λακωνίας, Νεμέα, Ξάνθη, Ορεστιάδα, Πάτρα, Πρέβεζα, Πτολεμαΐδα, Πύργος, Ραφήνα, Ρέθυμνο, Ρόδος, Σέρρες, Σπάρτη, Σύρος, Τήνος, Τρίκαλα, Τρίπολη, Χαλκίδα, Χανιά και Χίος.