Whirlpool Σέρβις Ψυγείων

Σέρβις Ψυγείων Whirlpool Με Την Εγγύηση Των Ειδικών

Η Action Service αναλαμβάνει με ευθύνη απέναντι στον πελάτη κάθε επισκευή ηλεκτρικών συσκευών και προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες. Μια κατηγορία για την οποία ξεχωρίζουμε είναι το service ψυγείων, μια διαδικασία που επιλέγουμε να κάνουμε εδώ και 27 χρόνια και μια υπηρεσία που «αγκαλιάζει» κάθε μας πελάτης με την επιλογή του. 

Στην Action Service ξεχωρίζουμε για την άρτια τεχνογνωσία μας αλλά και για το μεράκι μας να δουλεύουμε και να δίνουμε αγάπη και ενδιαφέρον σε αυτό που κάνουμε. Ένας από τους πολλούς τεχνικούς μας θα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει, με τεχνολογική υποδομή που ξεχωρίζει από πολλές άλλες. 

Στην εταιρεία μας προσφέρουμε εξουσιοδοτημένο σέρβις για πολλά brands, μέσα στα οποία ανήκει και το σέρβις ψυγείων Whirlpool. 

Παρακάτω θα βρεις αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους αξίζει να εμπιστευτείς την Action Service στις επισκευές ψυγείων Whirlpool.

Γιατί η Action Service είναι η καταλληλότερη για επισκευή Whirlpool!

Η Action Service γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πώς να διαχειριστεί ένα ζήτημα ή πρόβλημα που πιθανότατα μπορεί να προκύψει σε ένα ψυγείο Whirlpool και εγγυάται να το αντιμετωπίσει ταχύτατα, με αναγνωρισμένο ποσοστό επισκευών χωρίς recall στο 99%. 

Μετά από πολλά χρόνια πείρας και δουλειάς στο χώρο, μπορούμε να αναγνωρίσουμε πολύ γρήγορα κάθε μικρή ή μεγάλη ζημιά που προκαλείται σε ένα ψυγείο Whirlpool και να σας δώσουμε άμεση λύση στο πρόβλημα. Η διαδικασία είναι απλή και η ομάδα μας θα είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας. 

Αν το Whirlpool ψυγείο σας παρουσιάζει θέματα και δεν ανταποκρίνεται πλέον στις κλασικές του παροχές, μπορείτε να μας καλέσετε και ο τεχνικός θα σας δώσει μια καλή και εμπεριστατωμένη συμβουλή-λύση. Αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, τότε καλό θα ήταν να κλείσετε το ραντεβού σας και να δούμε από κοντά αναλυτικά, όλο το φάσμα της πιθανής ζημιάς. 

Πιθανές βλάβες σε ψυγεία Whirlpool

Η εταιρεία Whirlpool είναι κολοσσός στο χώρο της, με πολλά χρόνια πρωτοπορίας και νέου σχεδιασμού στα ψυγεία αλλά και σε άλλες οικιακές συσκευές. Πάντα με σεβασμό στον πελάτη και πάνω απ’όλα στο περιβάλλον, δημιουργεί νέες συσκευές με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και νερού και δίνει το βήμα για ένα πράσινο μέλλον στις οικιακές συσκευές. 

Τα ψυγεία Whirlpool είναι αποδοτικά και ανθεκτικά. Ωστόσο, δεν είναι απίθανο να παρουσιάσουν κάποια βλάβη κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους. Οι πιο πιθανές βλάβες που μπορούν να παρουσιάσουν τα ψυγεία Whirlpool είναι οι εξής:

  • Περίεργη και άσχημη μυρωδιά μέσα στο ψυγείο: Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί το ψυγείο χρειάζεται και αυτό τη δική του φροντίδα και καθάρισμα. Καλό θα ήταν να βγάλετε όλα τα τρόφιμα και να το καθαρίσετε προσεκτικά. Αν η μυρωδιά επιμένει, επικοινωνήστε με έναν από τους τεχνικούς μας που θα αναλάβει να λύσει το πρόβλημα!
  • Μυρωδιά στα παγάκια ή στο νερό που πίνετε: Αυτό συνήθως οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχετε ίσως αντικαταστήσει ένα παλιό φίλτρο νερού, άρα και το ίδιο οδηγεί σε κακές οσμές.
  • Ακούγεται δυνατός θόρυβος από το ψυγείο: Αυτή η περίπτωση ανήκει στις πιο «καθημερινές» βλάβες που μπορεί να παρατηρήσει ο καταναλωτής. Συνήθως το βλέπουμε όταν υπάρξει κάποια βλάβη στον ανεμιστήρα ή το μοτέρ. 
  • Παρουσιάζει θέματα με την παγομηχανή: Κυρίως αυτό θα το δείτε όταν παγώνει πάρα πολύ ή δεν παγώνει σχεδόν καθόλου.
  • Χαμηλή θερμοκρασία, με αποτέλεσμα να χαλάνε τα τρόφιμα: Συνήθως εδώ θα δούμε πρόβλημα με τον θερμοστάτη, που είτε αντιμετωπίζει θέμα και πρέπει να ρυθμιστεί στη σωστή θερμοκρασία, είτε απλά έχει χαλάσει και χρήζει άμεσης αντικατάστασης. 
  • Τρέχουν νερά από το ψυγείο: Σε αυτή την περίπτωση έχουμε πρόβλημα με σωληνάκι που έχει σπάσει ή έχει προκύψει βλάβη στην αποχέτευση.

Ποιες περιοχές εξυπηρετεί η Action Service

Η Action Service βρίσκεται , κυριολεκτικά και μεταφορικά δίπλα σας σε κάθε πιθανό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει με τις οικιακές και ηλεκτρικές σας συσκευές. Μπορείτε να μας καλέσετε ή να κλείσετε online το ραντεβού σας μέσα από την ηλεκτρονική μας σελίδα. 

Οι περιοχές που εξυπηρετούμε πανελλαδικά είναι οι εξής(αλφαβητικά): 

Άγιος Νικόλαος Κρήτης, Αγρίνιο, Αττική, Αίγιο, Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Αλεξανδρούπολη, Αμφιάλη, Αργολίδα, Άργος, Αριδαία, Άρτα, Αταλάντη, Βέροια, Βόλος, Γιαννιτσά, Γρεβενά, Διδυμότειχο, Δράμα, Έδεσσα, Ελευσίνα, Ζάκυνθος, Ηγουμενίτσα, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Θήβα, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Καστοριά, Κατερίνη, Κερατσίνι, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κιάτο, Κιλκίς, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθος, Κρανίδι, Κως, Λαμία, Λάρισα, Λεωνίδιο, Λιβαδειά, Μεσολόγγι, Μήλος, Μυτιλήνη, Νάξος, Νάουσα, Ναύπακτος, Νέα Μάκρη, Νέα Πέραμος, Νεάπολη Λακωνίας, Νεμέα, Ξάνθη, Ορεστιάδα, Πάτρα, Πρέβεζα, Πτολεμαΐδα, Πύργος, Ραφήνα, Ρέθυμνο, Ρόδος, Σέρρες, Σπάρτη, Σύρος, Τήνος, Τρίκαλα, Τρίπολη, Χαλκίδα, Χανιά και Χίος.