ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ PHILIPS

Επισκευή τηλεοράσεων Philips

Το σέρβις τηλεοράσεων Philips είναι ειδικότητα μας και κατέχουμε μια σειρά γνώσεων για κάθε επισκευή του brand μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας. Ασχολούμαστε χρόνια με επισκευές συσκευών εικόνας και το service κάθε TV για εμάς είναι απόλυτη εγγύηση προς τον πελάτη.

Κλείσε το ραντεβού σου online και οι τεχνικοί μας θα σε ενημερώσουν για κάθε πιθανή βλάβη αλλά και για οτιδήποτε προκύψει στην τηλεόρασή σου.

Η Action Service είναι κοντά σου για κάθε λύση και ασχολείται εδώ και 27 χρόνια με όλα τα brands τηλεοράσεων και κυρίως αυτό της Philips. Εγγυόμαστε ξεχωριστά σε κάθε πελάτη μας επιτυχία 92% στις επισκευές, εντός 7 ημερών.

Πιθανές βλάβες που μπορεί να παρουσιάσει μια Τηλεόραση

Οι βλάβες που μπορούν να παρουσιάζουν οι τηλεοράσεις Philips είναι αρκετά συνηθισμένες και μοιάζουν πολύ και με διάφορα κλασικά θέματα που μπορούν να προκύψουν σε οποιαδήποτε TV. Οι πιο συχνές από αυτές είναι κυρίως το θέμα του ήχου, δηλαδή να μην ακούγεται καλά ή να μην ακούγεται καθόλου. Επίσης μπορεί να προκύψει ένα σπασμένο πάνελ. Η Action Service, με εμπειρία χρόνων στο χώρο, επισκευάζει το 92% των συσκευών μέσα σε 7 ημέρες!

Αν παρατηρήσεις κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα, επικοινώνησε με έναν έμπειρο τεχνικό μας και θα λάβεις τις ανάλογες συμβουλές, με πρώτο βήμα στο να τις δοκιμάσεις.

Ωστόσο, αν η βλάβη εξακολουθεί να υφίσταται, τότε μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου, για μια πρώτη δωρεάν επαφή με τον τεχνικό. Η ομάδα μας, με την ολοκληρωμένη τεχνογνωσία της, θα λύσει κάθε πρόβλημα βλάβης, με προσοχή και ασφάλεια, και σεβόμενη πάντα τον πελάτη.

Κόστος επισκευής Philips τηλεοράσεων

Το κόστος επισκευής μιας τηλεόρασης Philips καθορίζεται από τη «σοβαρότητα» της βλάβης. Ο τεχνικός που θα αναλάβει να φτιάξει τη συσκευή σου, θα σε ενημερώσει πλήρως για τη φύση του προβλήματος αλλά και για τις ανάλογες τιμές των υπηρεσιών μας.

Ποιες περιοχές εξυπηρετεί η Action Service

Η εταιρεία μας έχει ενεργή παρουσία σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας πλήθος αξιόπιστων υπηρεσιών για δεκάδες σημεία στην επικράτεια! Αν επιθυμείς να επικοινωνήσεις μαζί μας και βρίσκεσαι εκτός Αθηνών, παρακάτω θα βρεις μια ολοκληρωμένη λίστα όλων των περιοχών που εξυπηρετούμε πανελλαδικά:

Άγιος Νικόλαος Κρήτης, Αγρίνιο, Αττική, Αίγιο, Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Αλεξανδρούπολη, Αμφιάλη, Αργολίδα, Άργος, Αριδαία, Άρτα, Αταλάντη, Βέροια, Βόλος, Γιαννιτσά, Γρεβενά, Διδυμότειχο, Δράμα, Έδεσσα, Ελευσίνα, Ζάκυνθος, Ηγουμενίτσα, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Θήβα, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Καστοριά, Κατερίνη, Κερατσίνι, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κιάτο, Κιλκίς, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθος, Κρανίδι, Κως, Λαμία, Λάρισα, Λεωνίδιο, Λιβαδειά, Μεσολόγγι, Μήλος, Μυτιλήνη, Νάξος, Νάουσα, Ναύπακτος, Νέα Μάκρη, Νέα Πέραμος, Νεάπολη Λακωνίας, Νεμέα, Ξάνθη, Ορεστιάδα, Πάτρα, Πρέβεζα, Πτολεμαΐδα, Πύργος, Ραφήνα, Ρέθυμνο, Ρόδος, Σέρρες, Σπάρτη, Σύρος, Τήνος, Τρίκαλα, Τρίπολη, Χαλκίδα, Χανιά και Χίος.

Μην ξεχνάς πως όπου και να είσαι, οι υπηρεσίες μας θα σε καλύψουν άμεσα!

Μη διστάσεις να κλείσεις το ραντεβού σου online και να ζητήσεις τη συμβουλή μας!