Επισκευή Κλιματιστικών

Σέρβις Κλιματιστικού Με Την Εγγύηση Των Ειδικών

Εμπειρία στα κλιματιστικά

Η Action Service, με 27 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των επισκευών, αναλαμβάνει με απόλυτη ευθύνη απέναντι στον πελάτη, κάθε βλάβη και πρόβλημα των συσκευών. Μέσα σε μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, παρέχει και το σέρβις και συντήρηση κλιματιστικού. Εδώ θα βρείτε ό,τι λύση ζητάτε σε κάθε σου πρόβλημα του air condition! 

Με απόλυτη ευθύνη προς τον πελάτη, επισκευάζουμε μια πληθώρα brands κλιματιστικών και σας εγγυόμαστε την ποιότητα και το ιδανικό αποτέλεσμα που ζητάτε! Η Action Service προσφέρει 99% ποσοστό επισκευών χωρίς recall, καθώς και ποσοστό 92% σε επισκευές εντός 7 ημερών. Βρίσκεστε λοιπόν, ένα κλικ πριν τη λύση της βλάβης σας!

Καθαρισμός & συντήρηση κλιματιστικού

Για τον καθαρισμό και τη συντήρηση ενός κλιματιστικού, πρέπει να ακολουθηθούν συγκεκριμένες εργασίες και διαδικασίες. Η τακτική συντήρηση του κλιματιστικού εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση, μείωση του θορύβου, οικονομία στην κατανάλωση, καλύτερη ποιότητα αέρα, εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, καθώς και υγιεινό περιβάλλον!

Διαβάστε παρακάτω για το τι περιλαμβάνει μια συντήρηση κλιματιστικού:

Οι εργασίες που ακολουθούμε για να καθαρίσουμε ένα κλιματιστικό είναι οι εξής:

 • Καθαρισμός εξωτερικών μονάδων με χημικό υγρό και ειδικό πλυστικό μηχάνημα

 • Καθαρισμός εσωτερικών μονάδων με ειδικό υγρό

 • Απολύμανση του εσωτερικού με ειδικά προϊόντα

 • Ανίχνευση διαρροής ψυκτικού υγρού

 • Καθαρισμός αποχετεύσεων συμπυκνωμάτων

 • Καθαρισμός καλύμματος ανεμιστήρων εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων

 • Σύσφιξη παροχικών καλωδίων και καλωδίων εντολών

 • Καθαρισμός φίλτρων

 • Αμπερομέτρηση ρεύματος λειτουργίας

 • Έλεγχος ασφαλείας κλιματιστικής μονάδας

Πιθανές βλάβες κλιματιστικού

Τα κλιματιστικά μπορούν να παρουσιάσουν μια πληθώρα από βλάβες, είτε συνηθισμένες, είτε πιο σπάνιες.

Η πρώτη και αρκετά συνηθισμένη περίπτωση είναι η βλάβη που παρουσιάζεται στο φίλτρο. Αυτό που συμβαίνει εκεί κυρίως είναι η συσσωρευμένη βρωμιά που μαζεύεται στο φίλτρο και δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία του. Άρα λοιπόν είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζετε τα φίλτρα, ειδικά στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε καθημερινά τον κλιματισμό.

Κάποιο ακόμη σημαντικά θέματα-βλάβες που μπορούν να προκύψουν είναι τα εξής:

 • Αμέλεια ετήσιου ελέγχου: Πρέπει να θυμάστε ότι ο έλεγχος του κλιματιστικού σας είναι απαραίτητο να γίνεται μια φορά το χρόνο, ώστε να λειτουργεί σωστά και να αποφεύγονται πιθανά προβλήματα

 • Ο ήλιος χτυπάει το κλιματιστικό: Αν η συσκευή είναι τοποθετημένη δίπλα σε παράθυρο, από το οποίο μπαίνει άπλετο φως, τότε η αύξηση της θερμότητας σε αυτό το σημείο θα επηρεάσει τη λειτουργία του κλιματιστικού.

 • Πρόβλημα στον θερμοστάτη: Ελέγξτε αν ο θερμοστάτης είναι ρυθμισμένος στα επιθυμητά επίπεδα θερμοκρασίας.  Μην βιάζεστε να συμπεράνετε πως υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στο κλιματιστικό πριν απορρίψετε όλους τους άλλους παράγοντες οι οποίοι μπορούν να επηρεάσουν την λειτουργία της μονάδας του κλιματισμού.

 • Υπάρχει διαρροή θερμότητας στο χώρο: Εάν, παρόλο που λειτουργεί το air- conditioner στο σπίτι, η θερμοκρασία παραμένει υψηλή τότε αυτό μπορεί να οφείλεται και στην κακή μόνωση του σπιτιού. Εάν η στεγανοποίηση των παραθύρων και των εισόδων δεν έχει γίνει σωστά τότε είναι πολύ λογικό ο θερμός αέρας να διαρρέει από έξω προς τα μέσα ή αντίστοιχα ο κρύος από μέσα προς τα έξω.

Κόστος

Το κόστος επισκευής στα κλιματιστικά, υπολογίζεται κάθε φορά, σύμφωνα με το πρόβλημα και με την πιθανή βλάβη που θα προκύψει στο air condition. Αν το κλιματιστικό μας παρουσιάζει θέματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν από τους έμπειρους τεχνικούς μας και να ενημερωθείτε πλήρως για το πρόβλημα αλλά και για τις τιμές που θα προκύψουν, μετά το service!