Επισκευές Ψυγείων & Καταψυκτών

Επισκευή ψυγείων

Η επισκευή του ψυγείου σας είναι για μας ένα μεγάλο «στοίχημα». Αναλαμβάνουμε ψυγεία όπως Πίτσος, Bosch, General Electric, LG, Whirpool, Samsung και Siemens. Η διαδικασία για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα ενός ψυγείου, είναι απλή και γίνεται με την καλύτερη επαγγελματική προσέγγιση, από τους καλύτερους τεχνικούς του είδους. Στην συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνεται και η επισκευή καταψύκτη, με το καλύτερο service από τους ειδικούς μας.

Πιθανές βλάβες που παρουσιάζει ένα ψυγείο

Όταν ένα ψυγείο σταματά να λειτουργεί ή παρουσιάζει θέματα στην ψύξη, σημαίνει πως εν καιρώ θα παρουσιάσει ίσως και πιο σοβαρές βλάβες. Οι πιο συχνές από αυτές είναι οι εξής:

Προληπτικές ενέργειες πριν την επίσκεψη στον τεχνικό

Η πιο σημαντική από αυτές τις ενέργειες είναι η απόψυξη στο ψυγείο σας. Πριν λοιπόν έρθει ο τεχνικός, καλό είναι να βγάλετε όλα τα τρόφιμα από το ψυγείο και να κάνετε μία απόψυξη, καθώς είναι απαραίτητη για κάθε συσκευή μετά από ένα διάστημα συνεχόμενης λειτουργίας. Έπειτα από αυτό, ο τεχνικός θα σας ενημερώσει για όλες τις επαγγελματικές ενέργειες που μπορούν να γίνουν και να αποκατασταθεί κάθε βλάβη που προέκυψε.

Κατασκευαστές που αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε

Οι κατασκευαστές ψυγείων που αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε είναι οι εξής:

Siemens, Πίτσος, Bosch, LG, Whirlpool & General Electric.

Κόστος επισκευής

To κόστος της επισκευής ενός ψυγείου ή καταψύκτη, εξαρτάται και από το πόσο μικρή ή μεγάλη είναι η βλάβη. Ο τεχνικός που θα αναλάβει την επισκευή της συσκευής, θα χρειαστεί να ελέγξει και να επεξεργαστεί τη ζημιά και έπειτα θα σας ενημερώσει για τη συνολική τιμή του κόστους.

Περιοχές που εξυπηρετούμε

Η εταιρεία μας έχει μεγάλη παρουσία σε πολλές περιοχές , σε ολόκληρη την επικράτεια. Μερικές από αυτές είναι οι εξής(με αλφαβητική σειρά):

Άγιος Νικόλαος Κρήτης, Αγρίνιο, Αττική, Αίγιο, Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Αλεξανδρούπολη, Αμφιάλη, Αργολίδα, Άργος, Αριδαία, Άρτα, Αταλάντη, Βέροια, Βόλος, Γιαννιτσά, Γρεβενά, Διδυμότειχο, Δράμα, Έδεσσα, Ελευσίνα, Ζάκυνθος, Ηγουμενίτσα, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Θήβα, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Καστοριά, Κατερίνη, Κερατσίνι, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κιάτο, Κιλκίς, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθος, Κρανίδι, Κως, Λαμία, Λάρισα, Λεωνίδιο, Λιβαδειά, Μεσολόγγι, Μήλος, Μυτιλήνη, Νάξος, Νάουσα, Ναύπακτος, Νέα Μάκρη, Νέα Πέραμος, Νεάπολη Λακωνίας, Νεμέα, Ξάνθη, Ορεστιάδα, Πάτρα, Πρέβεζα, Πτολεμαΐδα, Πύργος, Ραφήνα, Ρέθυμνο, Ρόδος, Σέρρες, Σπάρτη, Σύρος, Τήνος, Τρίκαλα, Τρίπολη, Χαλκίδα, Χανιά και Χίος.